<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Kennisevent

Waar koop ik hospitality?

Community management is het nieuwe FM

Door digitalisering en individualisering ontstaat er een toenemende behoefte aan verbinding, oprechte aandacht en de wens om ergens bij te horen. We hechten bovendien steeds meer waarde aan beleving.

Dat geldt zeker voor onze klanten, bezoekers en medewerkers. Ook facilitaire dienstverlening maakt op dat vlak een ontwikkeling door en evolueert tot community management. Hospitality is daarbij niet meer weg te denken. Wat vraagt dat van jou als organisatie? En waar koop je hospitality?

Op 20 september 2019 houdt HEYDAY samen met Brightlands Campus Greenport Venlo een kennisevent onder de titel: 'Waar koop ik hospitality?'. Samen met HEYDAY geeft Greenport op vernieuwende wijze invulling aan de ontwikkeling van een campusomgeving waar verbinding en hospitality centraal staan.

Tijdens dit event gaan we in op verschuivingen binnen facilitaire dienstverlening en ICT. Hoe geef je vorm aan community management? En waarom is hospitality een onmisbare factor in dienstverlening?

Een aantal inspirerende sprekers deelt hun visie op community management, de meerwaarde van verbinding en welke factoren een rol spelen in het succes van een community.

Aanmelden was mogelijk tot 18 september 2019.

Over de sprekers

Luc van Bussel
Luc van Bussel
Chief Hospitality Officer, mede-eigenaar van Regardz Hospitality Group en oprichter van NewHospitality

Hoe creëer je verbinding door hospitality? Luc van Bussel vindt dat 'the human touch' lijdt onder de toenemende digitalisering. Hij pleit voor hospitality als tegenhanger in deze tijd van hyperindividualisering. Aan de hand van zijn boek 'Gastgevers in Geluk' gaat hij in op de kracht van verbinding en hoopt mensen wakker te schudden met zijn kernwaardes voor hartverwarmende hospitality als onmisbaar onderdeel van elke bedrijfscultuur.

Rene van der Vlugt
René van der Vlugt
Digital Transformation Lead Microsoft

René van der Vlugt stond aan de wieg van de ontwikkeling van The Outlook, het nieuwe kantoor van Microsoft op Schiphol. In het pand is de employee journey als uitgangspunt genomen voor de optimale werkomgeving. Van der Vlugt legt uit hoe Microsoft zo perfecte balans heeft gevonden tussen gedrag, technologie en de fysieke werkomgeving en hoe activity based working daar vorm heeft gekregen.

Marjolein-Biert-2018-3-v3
Marjolein Biert
Projectmanager Sitemanagement bij Brightlands Campus Greenport Venlo

Wat zijn de succesfactoren van community management? Marjolein Biert studeerde Applied Facilities Management aan de Universiteit van Liverpool. Voor haar master deed ze onderzoek naar de succesfactoren van community management in campus-omgevingen. Ze ontving deze zomer de prijs 'best student of the year on the MSc Applied Facilities Management 2019’ voor haar afstudeeronderzoek.

brigitte
Brigitte de Haan
Sitemanager Brightlands Campus Greenport Venlo

Waarom zijn hospitality en technologie onmisbaar voor community management? Brigitte de Haan licht de keuze toe voor een community concept met aandacht voor hospitality en technologie. Onder het motto 'high tech, high touch' werkt de campus aan het continu optimaliseren van de dienstverlening. Brigitte gelooft dat menselijke interactie door technologie naar een hoger niveau wordt getild.

Info

Locatie:

Brightlands Campus Greenport Venlo

 

Datum & tijdstip:

20 september

12.30 - 17.00 uur

(Inclusief lunch en borrel)

Download hier de presentatie