<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Telereceptie

Een warm welkom: kleine moeite, groot plezier

HEYDAY wil dat mensen zich welkom voelen. Een glimlach of een vriendelijk woord kan een wereld van verschil maken in de beleving van een gebouw. Door mensen meteen bij binnenkomst een goed gevoel te geven, zijn wij ervan overtuigd dat we een bijdrage leveren aan een succesvol verloop van de verdere dag. De techniek helpt ons daarbij.

Gastvrij, efficiënt en kostenbesparend

Een warm welkom op alle locaties. Dit is mogelijk met telereceptie, een concept ontwikkeld door HEYDAY. Vanuit een centrale positie, bijvoorbeeld het hoofdkantoor, bedient de receptionist meerdere locaties. Via een designzuil met televisiescherm en hoogwaardige microfoons is de receptionist op elke locatie zichtbaar en persoonlijk aanspreekbaar.

Telereceptie is gastvrij, efficiënt en kostenbesparend. Ook op afstand kunnen zaken als het verstrekken van sleutels, aansturen van deuren en slagbomen, registreren van bezoekers, camerabeveiliging en routebegeleiding prima worden georganiseerd. 

HEYDAY ontwikkelt innovatieve producten in eigen huis met oog voor de mens. telereceptie onthaalt bezoekers op een gastvrije en aangename manier. Met als doel: een warm welkom.

3.iBASX-597x609

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van telereceptie en hoe we je hiermee kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op