<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

iBASX helpt om het 
maximale uit gebouw 
én medewerker te halen

Een modulair systeem met ongekende mogelijkheden

iBASX is hét unieke softwaresysteem van HEYDAY. Op basis van sensoren verzamelen we informatie over de bezetting en benutting van de werkomgeving in een gebouw. Op basis van deze informatie krijg je objectief inzicht in het gebruik van een pand, waardoor je beter kunt sturen op kosten en je de productiviteit van medewerkers weet te verhogen.

Ook voor de gebruikers van een pand biedt het systeem mogelijkheden. Zo kunnen gebouwgebruikers op basis van real-time informatie snel een passende, beschikbare werkplek of ruimte vinden. Daarnaast geef je ze met de servicetools toegang tot alle facilitaire services.

Het iBASX platform

iBASX is een Software as a Service (SaaS)-oplossing. Dit betekent dat de software als online dienst wordt aangeboden, waardoor je geen applicatie hoeft te installeren. Hierdoor beschik je altijd over de laatste versie en is het platform beschikbaar via elk device.
 
Het platform biedt zowel de voordelen van een Facilitair Management Informatie Systeem als de eenvoud van hedendaagse applicaties. iBASX is continu in ontwikkeling, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Op dit moment zijn de volgende tools beschikbaar:
 
  • Meten van werkplek- en ruimtebezetting 
  • Reserveren van uiteenlopende faciliteiten
  • Melden van (ver)storingen en serviceverzoeken
  • Zoeken en vinden van collega's in een flexwerkomgeving of contactinformatie
  • Bundelen van informatie over facilitaire voorzieningen en (gebouw)installaties
  • Genereren van managementinformatie
  • Informeren van gebruikers over faciliteiten of dienstverlening
2.iBASX-597x609-NL
A3A2940-597x609-1

Voordelen voor gebouwbeheerders 

Wil je besparen op je energie- of facilitaire kosten? Bijdragen aan het verhogen van de productiviteit van medewerkers? Of staan er vaak collega's aan jouw bureau die -naar hun mening- nooit een 'geschikte' werkplek kunnen vinden?  
 
iBASX biedt uitkomst: door de perceptie van gebruikers te vergelijken met data die we op basis van onder meer sensoren verzamelen, creëren we de perfecte oplossing voor jouw situatie. Hierdoor is het mogelijk om het beste uit zowel een pand als een medewerker te halen.

 

Lees meer

Voordelen voor gebouwgebruikers

Wil je de gebruikerservaring van jouw gebouw verbeteren? De tevredenheid van de gebruikers van jouw pand verhogen? Of het voor je collega's gemakkelijker maken om elkaar te vinden?
 
Via iBASX kan een gebruiker via elk device een werkplek, -ruimte of faciliteit reserveren of een klacht, wens, informatieverzoek of storing doorgeven. Ook kunnen gebruikers 'inchecken' op een werkplek om vindbaar te zijn voor collega's. Hiernaast bundelt iBASX alle informatie over de facilitaire voorzieningen en installaties. Via het platform is het ook mogelijk om gebouwgebruikers op de hoogte te houden van het laatste (facilitaire) nieuws. 
 
 

Lees meer

5.iBASX-597x609-03

Wil je weten of jij slim met je werkruimte omgaat?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We laten graag zien hoe iBASX helpt om het maximale uit een pand én de gebruikers van een pand te halen.

Neem contact op