<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Multi services: hoe werkt het?

Met multi-services outsourcing maak je één leverancier verantwoordelijk voor meerdere facilitaire diensten. Je krijgt zo een efficiënt team dat tegen zo min mogelijk kosten maximale kwaliteit levert én een bijdrage levert aan de strategische doelstellingen. Tactisch en operationeel heb je er geen omkijken naar, maar je behoudt wel de strategische controle.

multi services facilitaire dienstverlening

Breng verschillende facilitaire diensten onder bij één partner.

Bij multi services outsourcing breng je meerdere facilitaire diensten onder bij dezelfde leverancier. Je hebt niet meer te maken met tien leveranciers voor tien verschillende diensten maar met, bijvoorbeeld, vier leveranciers voor tien diensten. Zo kan een schoonmaakbedrijf verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van de kantooromgeving, maar ook voor de glasbewassing, specialistische schoonmaak en sanitaire middelen. 

De gedachte van multi-services outsourcing is gelijk aan het uitbesteden van single services: je profiteert van de expertise van een externe specialist. Het bundelen van verwante diensten brengt echter de nodige synergie voordelen met zich mee. Taakintegratie wordt veel meer gestimuleerd, wat bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving en efficiëntie. 

Binnen een multi-services model heeft een leverancier meer bewegingsvrijheid. Je bepaalt zelf welke diensten je wil combineren en uit handen wil geven. De leverancier selecteert vervolgens de dienstverleners die het beste aansluiten bij jouw specifieke vraag. Jij blijft verantwoordelijk voor de strategische controle, maar de operationele en tactische aansturing voor de specifieke diensten ligt bij de partner.

multi services facilitaire dienstverlening
swoosh
multi services facilitaire dienstverlening

Facilitaire modellen in Nederland.

Facilitaire dienstverlening is echt maatwerk. Ontdek in dit whitepaper de verschillende facilitaire modellen in Nederland en achterhaal wat bij jouw bedrijf past.

De voordelen van multi-services.

  • Specialistische kennis: Je profiteert van specialistische kennis en innovaties die externe specialisten met zich meebrengen.
  • Minder druk en meer efficiëntie: Er zijn minder leveranciers zijn die je moet aansturen en beheren. Je hebt slechts een paar aanspreekpunten, bent zelf in de lead en blijft toch dicht op dienstverlening.
  • Taak-integratie binnen gebundelde diensten is gebruikelijk:  Je bepaalt zelf welke hard- of soft services je bij één partij onderbrengt, wat bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving en efficiëntie.

Multi-services door HEYDAY Integrated?

Wanneer jij een aanvraag indient, realiseren wij een multi-services pakket op maat. Op basis van jouw specifieke vraag zoeken wij volledig onafhankelijk de beste leveranciers die de uitvoerende facilitaire diensten voor hun rekening nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de aansturing hiervan. 

Door deze werkwijze blijven wij het verlengstuk van jou als opdrachtgever en kunnen we de gevraagde flexibiliteit en wendbaarheid bieden. We maken verbinding met de gehele facilitaire organisatie en maken van verschillende partijen één team zodat jij je volledig kunt focussen op de core business.

multi services facilitaire dienstverlening

Multi services: iets voor jou?

Meer weten over het uitbesteden van multi-services en hoe deze strategie jouw organisatie kan ontzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

multi services facilitaire dienstverlening