<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

HEYDAY viert 20-jarig bestaan met vernieuwd label voor IFM-dienstverlening.

Terug naar blog overzicht

Twintig jaar na oprichting lanceert HEYDAY Facility Management vandaag een vernieuwd label voor haar integrated facility management-dienstverlening: HEYDAY Integrated. Met HEYDAY Integrated presenteert HEYDAY een label voor het specialisme waar het twintig jaar geleden mee begon. HEYDAY kent nu voor elk specialisme een eigen label: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated. 

“In september 2002 betraden we als eerste partij in Nederland de markt van integrale facilitaire dienstverlening. Vanuit deze basis groeiden we uit tot specialist en grensverlegger in integrated facility management, daar zijn we erg trots op”, ligt Remko Stolk, algemeen directeur van HEYDAY, toe.

“HEYDAY is en blijft pionier in integrale facilitaire dienstverlening. Het ontdekken van nieuwe werelden zit in ons DNA. Tot op de dag van vandaag verleggen we onze grenzen én die van onze opdrachtgevers. We staan dicht bij hun organisatie en investeren in een duurzame relatie. Ons vernieuwde label onderstreept dit.”

Inspiratie en vooruitgang in elke werkomgeving

In de vernieuwde dienstverlening staat wendbaarheid én het brengen van inspiratie en vooruitgang in elke werkomgeving centraal. “Bij HEYDAY Integrated begrijpen we dat wendbaarheid in ons vakgebied een topprioriteit is geworden. Vanuit een solide facilitair fundament richten we onze dienstverlening volledig modulair in. De strategische doelstellingen en behoeften van onze klanten vormen het uitgangspunt: van kostenefficiënter werken tot het vergroten van regie en het creëren van verbinding met medewerkers. We zoeken vanuit onze onafhankelijke positie naar de beste oplossing.” Volgens Stolk heeft HEYDAY Integrated toegewijde vakmensen in huis. “Onze professionals bewegen mee met de behoeften van de organisatie en zorgen voor verbinding, met volop aandacht voor veiligheid en continue doorontwikkeling. De drive om vooruitgang te realiseren vormt de basis van hun vakmanschap.”

Focus in strategie

Met de lancering van HEYDAY Integrated zet HEYDAY een volgende stap in het aanbrengen van meer focus binnen haar strategie, na de lancering van HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim en HEYDAY Consultancy in de afgelopen periode. Het nieuwe label brengt de unieke en onderscheidende waarden scherp in beeld.

9. HEYDAY_integrated20
Picture of Lisa Hagoort

07-09-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY