<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Sandra Lapré.

Terug naar blog overzicht

“Ik vond het super: werken in de mode. Je kunt mensen echt blij maken met een persoonlijke aanpak en een mooie outfit. Maar na 40 jaar in de detailhandel, waarvan 8 jaar een eigen winkel, was het tijd voor iets nieuws. Via een kennis kwam HEYDAY Hospitality op mijn pad. Ik ben de uitdaging aangegaan en heb er geen spijt van!” 

Sandra Lapré werkt sinds kort via HEYDAY Hospitality als Floor Host bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam. Het werk is haar op het lijf geschreven, terwijl de werkomgeving helemaal nieuw is. En dat is volgens Sandra niet gek: “In de kern is het doel hetzelfde: een fijne omgeving creëren en mensen blij maken!”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ben verantwoordelijk voor alle werkplekken van Nationale-Nederlanden in de Delftse Poort in Rotterdam. En die zijn er genoeg: Nationale-Nederlanden heeft hier twintig verdiepingen. Ik zorg ervoor dat iedereen zich fijn en welkom voelt. Omdat ik zo lang in de detailhandel heb gewerkt, heb ik een soort gave ontwikkeld. Ik kijk naar wat een ander nodig heeft en speel hier op in. Ik vind het heerlijk om anderen te helpen, dat kan ik hier naar hartenlust.”

Heb je spijt van je carrière switch?

“Zeker niet! Ik heb met veel plezier mijn eigen winkel gehad, maar het was ook zeven dagen in de week hard werken. Ik stond zes dagen op de winkelvloer en was daarnaast bezig met de administratie en inkoop. Het was een prachtig avontuur, maar ik wilde het iets rustiger aan gaan doen. Per toeval kwam HEYDAY Hospitality op mijn pad. Ik heb het er heel erg naar mijn zin, het is een fijne, mensgerichte organisatie.”

Hoe ziet een werkdag eruit?

“Ik zorg dat alles er netjes bij staat en ook werkt. Ik heb een app waarmee ik een storing aan kan maken, zodat het wordt opgelost. Bijvoorbeeld wanneer er koffie is geknoeid, een prullenbak vol raakt of een lampje stuk is. Ook maak ik mensen wegwijs in het pand en help bij het scheiden van afval of het reserveren van vergaderzalen. Ik plan mijn werkzaamheden verspreid over de dag in, zodat ik ook ruimte heb om contact te maken met mensen op de werkvloer. Het helpt wanneer mensen weten wie ik ben: het is dan toch makkelijker om iemand aan te spreken.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Het is het hele plaatje. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt: het anderen naar de zin maken. Het dienstbare zit ook in mijn bloed, want ik ben van Indische afkomst. Nationale-Nederlanden doet ook veel om het haar medewerkers naar de zin te maken. Laatst kregen we ijsjes om uit te delen op een hete dag. Bovendien is het werk heel erg afwisselend en heb ik fijn contact met mijn collega’s. Ik vorm een team met Rafael: ik werk twee dagen en hij drie. ’s Avonds hebben we contact voor een overdracht. Zo doen we het echt samen.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_MicheleGiebing-11
Picture of Lisa Hagoort

09-09-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY