<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Joyce van Aken.

Terug naar blog overzicht

“Toen ik facility management ging studeren, wist ik nog niet wat ik er later mee kon worden. In mijn podcast ‘Happy FM, alles over werkgeluk’ praat ik met experts in én uit de branche, zodat de studenten van nu wel een goed beeld krijgen.”

Joyce van Aken werkt als Regiomanager bij HEYDAY Hospitality. Na twintig jaar bij de Rabobank zit ze nu aan de andere kant van de tafel. “Ik heb in het verleden zelf de keuze gemaakt om facility- en hospitality dienstverlening uit te besteden en zo de voordelen in de praktijk ervaren. Dat helpt mij enorm in mijn rol: ik kan me goed inleven in onze opdrachtgevers.”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ben pas gestart als Regiomanager bij HEYDAY Hospitality en nog volop aan het ontdekken wat mijn rol precies omvat. Ik werk nauw samen met de General Manager, andere Regiomanagers en Business Coördinatoren. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de dienstverlening bij en tevredenheid van onze opdrachtgevers. We vinden in elkaar een goede sparringpartner. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld de mogelijkheden tot verbetering of uitbreiding van de dienstverlening en anticiperen we op toekomstige ontwikkelingen. Ik voel mij in deze rol een soort klantmanager en medewerkerscoach ineen. Dit maakt mijn werk zo leuk: elke dag een ander vraagstuk!”

Hoe ziet een werkdag eruit?

“Ik vind het belangrijk om het samen te doen. Het maken van verbinding staat in mijn werk centraal. Ik ben continu in gesprek met opdrachtgevers en collega’s om het steeds een beetje beter te doen. Hierin spelen ook de verschillende interne afdelingen van HEYDAY een belangrijke rol, zoals recruitment, HR, sales en marketing. Hospitality is echt een vak en zonder de juiste professionals kunnen we niet de kwaliteit bieden waar we voor staan. Dat moeten we ook uitdragen in bijvoorbeeld onze vacatureteksten en offertes. Ik maak daarnaast ook tijd vrij om kennis te delen. Ik heb een eigen podcast over werkgeluk in FM en geef gastcolleges over facility management en hospitality.”

Hoe heb je HEYDAY Hospitality leren kennen?

“Ik heb ruim twintig jaar bij Rabobank gewerkt in verschillende facilitaire rollen, maar altijd met oog voor hospitality, werkgeluk en gastbeleving. In het verleden heb ik zelf de keuze gemaakt om dienstverlening op het gebied van facilities en hospitality uit te besteden aan externe partijen en zo kwam ik ook in contact met HEYDAY. We werkten nauw samen, waardoor ik een goed beeld had van de organisatie en de voordelen van uitbesteding. Ik was nieuwsgierig hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten en HEYDAY bood mij die kans. Het is daarbij mijn persoonlijke ambitie om de verschillende specialismen van HEYDAY nog meer samen te brengen, want dat maakt HEYDAY uniek.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Ik heb het als facilitair specialist altijd belangrijk gevonden om bij te dragen aan het werkgeluk en de productiviteit van medewerkers op locatie. Ik geloof in een holistische benadering: met alleen goede koffie, een schoon bureau en een lekkere lunch ben je er nog niet. Het is een samenspel tussen allerlei disciplines, waarbij je je altijd verplaatst in de gebruikers van je pand. Het verschil kun je wat mij betreft maken in de manier waarop je iets aanvliegt, de menselijke aanpak. Dat is de hospitality-mindset.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_MicheleGiebing-36
Picture of Lisa Hagoort

09-01-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY