<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Het vakmanschap van Fenna Lepelaars.

Terug naar blog overzicht

“Ik heb geen facility management gestudeerd, maar ben in vier jaar tijd doorgegroeid tot Facility Professional binnen het HEYDAY-team voor Rabobank Oost-Brabant. Ik sta elke dag met veel verschillende mensen in contact en dat maakt mijn werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde!”

Fenna Lepelaars werkt via HEYDAY Hospitality op de servicedesk van de Rabobank en verweeft hospitality door al haar werkzaamheden heen. Het overtreffen van verwachtingen is volgens Fenna de sleutel tot succes. “Ik stel de melder centraal: het is niet alleen prettig om te weten dat een melding is opgepakt, maar ook wanneer. En dan probeer ik het toch net wat sneller voor elkaar te krijgen.”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik zorg voor een prettige werkomgeving voor alle medewerkers van de Rabobank, waar ik werkzaam ben op de interne servicedesk. Bij ons komen uiteenlopende facilitaire meldingen binnen, zoals klachten, wensen, informatieverzoeken en service aanvragen. Ik neem meldingen in behandeling en schakel met de juiste leverancier. We zijn verantwoordelijk voor het hele proces: van het aannemen tot de afhandeling van de melding. Daarnaast houden we ook de doorlooptijd in de gaten en zijn we proactief in onze communicatie richting de melder.”

Hoe ziet je werkdag eruit?

“Ik ben onderdeel van een groot HEYDAY-team op locatie: op dit moment bestaat het team uit dertien collega’s. Samen zetten we de best mogelijke dienstverlening neer voor alle Rabobank-locaties die onderdeel zijn van kring Oost-Brabant. We beginnen de dag met een dagstart, waarin we lopende zaken, projecten en de meer complexe meldingen bespreken die zijn binnengekomen. Daarnaast hebben we elke week een doelstelling waar we aan werken. Door elke dag gezamenlijk te beginnen, blijven we scherp.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Het is vooral leuk dat ik elke dag met veel verschillende mensen in contact sta. Bijvoorbeeld met mijn team, medewerkers van de Rabobank en onze leveranciers. Dat maakt mijn werk heel dynamisch. Daarnaast kan er gedurende de dag van alles binnenkomen. Je probeert elke dag zo goed mogelijk te plannen en je hebt bepaalde taken die je moet afronden, maar er zijn ook veel ad-hoc zaken die je direct moet oppakken. Ik weet ’s ochtends vaak niet precies hoe mijn dag eruit ziet. En naast mijn werk voor de servicedesk ben ik ook verantwoordelijk voor de BHV-organisatie en leid ik soms onze dagstart. Dat maakt mijn werk ook heel divers.”

Wat betekent vakmanschap in hospitality voor jou?

“In de eerste plaats sta ik elke melder natuurlijk vriendelijk te woord, maar voor mij gaat het verder dan dat. Ik streef ernaar om de verwachtingen van elke melder te overtreffen. Dit lukt alleen als je de verwachtingen goed weet te managen en nét dat stapje extra zet. En wanneer iemand op locatie iets ervaart dat niet zo prettig is, zet ik er wat extra druk op bij de leverancier. Ik vind het belangrijk om deze situaties zo snel mogelijk te verhelpen.”

Wat is het mooiste compliment dat je hebt gekregen?

“Ik heb onlangs een vast contract gekregen bij HEYDAY Hospitality, waar ik super blij mee ben. Dat is toch een kroon op mijn werk. Van mijn opdrachtgever bij de Rabobank heb ik toen een cadeautje gekregen, omdat zij ook erg blij voor én met mij zijn. Dat vind ik een mooi compliment!”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures. 

HEYDAY_MicheleGiebing-70
Picture of Lisa Hagoort

16-02-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY