<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
m-text-and-media-4_placeholder

HEY Discovery Day 2023

Op dinsdag 7 november 2023 is het weer zover: dé HEY Discovery DAY. Een evenement voor facility- en workplace management professionals die zich willen laten verrassen met nieuwe inzichten en waar je in verbinding staat met vakcollega’s! Dit jaar in een geheel nieuw jasje passend bij het nieuwe HEYDAY. 

Volop inspiratie 
Deze 28e editie van dit HEYDAY evenement wordt groots. Je bent te gast op hét Facility Management evenement met verhalen vanuit de theorie en de praktijk in een festival-achtige setting. Door gebruik te maken van energievolle vormen van kennisuitwisseling en dit te combineren met een dosis plezier en een fantastische omgeving ervaar jij echte inspiratie.

Thema: Grensverleggend
Met trots presenteren we jullie het thema van de HEY Discovery Day 2023: ‘grensverleggend’. Bij HEYDAY verleggen wij grenzen en ontdekken we nieuwe werelden. Elke dag maken we een kleine doorbraak. Zo laten we mensen, organisaties en de maatschappij groeien. Wij zetten ons elke dag in om de toekomst van facility management uit te vinden en te creëren. Met deze 28e editie van de HEY Discovery Day zullen wij onze gasten in alle opzichten op grensverleggende manier verrassen.

Op dit moment is het maximale aantal deelnemers bereikt. Aanmeldingen die volgen, komen op de reservelijst te staan.

Placeholder

Bekijk hier de aftermovie van de voorgaande editie.

Bekijk meer

Programma

Portret-Ron
Ron Steenkuijl - Dagvoorzitter
Directielid ADG Dienstengroep

Ron Steenkuijl is onconventioneel, beschouwend, authentiek en ‘anders’ en werkt vanuit een duurzaam betrokken mensvisie en gelooft dat ondernemers het voortouw moeten nemen tot sociaal maatschappelijke veranderingen.

Remy keynote 3
Remy Gieling
Start dagprogramma - Keynote spreker

Tijdens een bevlogen presentatie van technologie-expert Remy Gieling krijg je een rondleiding langs de meest opmerkelijke trends en ontwikkelingen in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI), specifiek gericht op de facilitaire markt. Wat is AI precies en wat niet? Hoe kan het worden ingezet binnen facilitair management? Wat betekent de opkomst van AI voor banen binnen deze sector? Moeten we de vooruitgang van geavanceerde AI in de facilitaire branche vrezen of juist verwelkomen? En hoe kunnen tools als ChatGPT optimaal worden benut in deze context? De lezing zet je aan het denken over de toekomst van facilitaire bedrijven en jouw rol binnen de facilitaire economie van morgen.

Portrait - Body - Sacha - Beige
Sacha Boekelder
Subsessie - Innovatiestrateeg Forty

Grenzen verleggen, hoe doe je dat? Daar weet innovatiebureau Forty alles van! De enige manier om grenzen op te zoeken en te verleggen is om te innoveren en nieuwe dingen te proberen. De toekomst is onzeker, en daarom zo spannend! Hoe kunnen we op basis van bijvoorbeeld technologie of nieuwe uitdagingen in de markt tot inspirerende, grensverleggende oplossingen komen? Sacha Boekelder (innovatie strateeg) faciliteert een interactieve workshop over het verleggen van grenzen binnen FM.

Ingrid zw
Ingrid van Rossum & Michelle Meier Mattern
Subsessie - Nationale Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden geloven we dat ondernemen om meer gaat dan winst maken. We willen een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving. We geven prioriteit aan waarde creatie op lange termijn boven korte termijn doelen en erkennen dat zaken doen gepaard gaat met verantwoordelijkheden voor mensen, de planeet en communities. Dit is sterk verankerd in onze bedrijfswaarden: Care, Clear, Commit. Bij Nationale Nederlanden willen we onderdeel zijn van de oplossing. Tijdens de sessie vertellen Ingrid en Michelle je hoe we hier vanuit Facility Magement invulling aan geven.

Patricia Booking.com 2023
Patricia Garcia de Polavieja Arevalo
Subsessie - Booking.com

Are you curious to learn about the new Booking.com Amsterdam Campus? Patricia Garcia de Polavieja Arevalo will take you on a short journey to explain how they got here, how the building enables employees to do their best work by creating a Happy, Healthy and Productive environment, and how they have engaged all users to co-create the Campus via the Demand Management Process. Which are our plans for the future? Learning from the Amsterdam Demand Management experience and implementing the process in our Manchester Campus and in the Regions, seeking feedback from all our end users, to make sure we fill in the gaps and meet their expectations. Want to gain more insight? Then come and join the session!

Foto-501-Veteranendag-2020-1280x767-2-1-1
Veteranen
Subsessie - Rondleiding Nationaal Militair Museum

Op dit moment telt Nederland ongeveer 105.350 veteranen. Allen met een bijzonder en persoonlijk verhaal. Tijdens de HEY Discovery Day verzorgen enkele veteranen een rondleiding door het Nationaal Militair Museum. Tijdens deze rondleiding hoor je over hun persoonlijke militaire verhalen, de militaire geschiedenis en de militaire techniek.

LOS Empowerment vierkant
Mirthe en Marjolein Velkers
LOS Empowerment

Boksen en Mindfulness? Zijn dat geen tegenpolen? Het één ‘hard’, het ander ‘zacht’: het klinkt als een paradoxale combinatie. En juist daarom besloten de tweelingzussen Mirthe en Marjolein deze twee samen te voegen. “Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.” In deze innovatieve workshop nemen zij jou op unieke wijze mee in het verleggen van je fysieke en mentale grenzen en zul je ervaren dat ‘hard’ en ‘zacht’ opeens een hele andere betekenis krijgen.

VJ5A6706-2
Anje-Marijcke van Boxtel
Afsluiting dagprogramma - Keynote spreker

‘Het geheime wapen’, zo wordt de kracht van Anje-Marijcke van Boxtel omschreven in de wereld van het oceaanzeilen. Daarin fungeert zij als mental coach & teamcoach in The Ocean Race, de zinderende zeilwedstijd rond de wereld, die geldt als de meest uitdagende teamchallenge. Een challenge die gaat over het verleggen van grenzen.


Locatie

NMM-1-1-1
Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1 in Soest

Voor dit evenement is gekozen voor een unieke locatie. Eentje die alle grenzen verlegd. De HEY Discovery Day vindt namelijk plaats bij het Nationaal Militair Museum in Soest. Een toplocatie midden in het land met het meest indrukwekkende decor voor ieder evenement. Tussen de vliegtuigen en tanks doorlopen we een inspirerend programma die wij momenteel aan het samenstellen zijn.