<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Publiek event

Het nieuwe normaal in vastgoed

Hoe gaan we straks weer aan het werk? Welke impact heeft corona op de werkomgeving? En wat voor invloed heeft dat op de toekomstige kantoorbehoefte?

We kunnen natuurlijk niet om corona heen, maar we moeten én willen wel graag verder met de sector en weer vooruit kijken. Daarom organiseert Vastgoedjournaal op donderdag 2 juli 2020 het eerste event voor de vastgoedsector sinds maanden. HEYDAY Facility Management is sponsor van dit evenement. 

De woningmarkt lijkt tot nu toe stabiel en de waardes stijgen nog door in diverse gemeenten. Is deze situatie houdbaar? Is huren niet veel interessanter aan het worden in plaats van een woning kopen met een zware crisis in het vizier? De afgelopen jaren was er een duidelijke trend te signaleren dat er meer mensen naar de grote steden trokken. Maar blijft dit wel zo? Is er door corona een trend aan het ontstaan dat wonen bij een bos of het strand veiliger is en meer bewegingsruimte biedt in tijden van een pandemie? Verliest een stad zijn functie als je voor een lange tijd moet leven in een 1,5 meter economie? Welke impact heeft de 1,5 meter economie op de winkelmarkt? Kortom, er is een hoop te bespreken deze dag.

Dit doen we op gepaste afstand en op een unieke locatie: De Johan Cruijff Arena. Meerdere inspirerende beslissers delen deze middag hun visie vanaf het voetbalveld met de aanwezigen die zitting nemen op de hoofdtribune. 

Locatie:
De Johan Cruijff Arena
Amsterdam

Datum & tijdstip:
2 juli 2020
12.00 - 18.00

Het programma

H-Rondje
De opstelling op het veld is krachtig:

Dirk Bakker van Colliers International, Coen van Oostrom van EDGE Technologies, Maarten De Gruyter van Boelens de Gruyter, Henk Jagersma van Gemeente Amsterdam, Caro van de Venne van Barcode Architects, Ronald Huikeshoven van AM en Gertjan van der Baan van Vesteda! Zij delen hun visie vanaf het voetbalveld, in een corona-proof opstelling en met maximaal 100 aanwezigen in een unieke setting.