<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Publiek event

Facto Congres 2019

Steeds meer facilitaire organisaties realiseren zich dat als ze echt willen bijdragen aan het succes van het bedrijf en waarde willen creëren, ze niet meer kunnen volstaan met een schone werkomgeving, een tijdige postronde en een standaardwerkplek. 

Het is zaak om samen met de facilitair dienstverlener innovatieve diensten te ontwikkelen en te leveren, diensten die écht bijdragen aan de strategie en het succes van de organisatie. Alle reden voor het Facto Congres om het thema ‘Innoveren en waarde creëren’ centraal te stellen.

Het programma bestond uit:

  • Ruim 20 deskundige sprekers
  • Een inspirerende keynote door Rob Adams
  • Een ruime keuze uit meerdere masterclasses
  • Een unieke afsluiting, ditmaal verzorgd door een mystery guest

 

HEYDAY verzorgde in samenwerking met Energy Up de masterclass:

‘Van online naar offline: meer impact door energieke medewerkers’

In deze sessie reikten Wisse Stenchlak (HEYDAY) en Juliette van Hessen (Energy Up) handige tools en praktische tips aan voor facility professionals die meerwaarde willen creëren binnen hun organisatie door te focussen op sociale innovatie. 

Over de sprekers

Wisse_Stenchlak_2
Wisse Stenchlak
Adviseur van HEYDAY

Wisse Stenchlak is een enthousiaste verbinder en energieke vernieuwer. Zijn blik is gericht op ontdekken, inspireren en samen iets nieuws gaan doen. Hij jaagt vernieuwing na in Facilitair Management om anderen te enthousiasmeren. Hij hecht grote waarde aan beleving, esthetiek, autonomie en nieuwe avonturen. Van nature is hij nieuwsgierig, open, ondernemend, veranderlijk, resultaatgericht en conceptueel. Als adviseur is hij nauw betrokken bij HEYDAY.

Juliette-van-Hessen
Juliette van Hessen
Co-founder Energy Up

Juliette is haar hele leven al gepassioneerd door persoonlijke groei en innerlijke kracht. Zij gelooft dat wanneer je je eigen krachten kent, er positieve energie gaat stromen die je kan delen met de mensen om je heen. Samen met haar broer heeft ze in 2016 het bedrijf Energy Up opgericht. Energy Up maakt met succes organisaties gezonder en gelukkiger. Op deze manier maakt ze haar droom waar: zoveel mogelijk mensen energie geven om te groeien vanuit hun innerlijke kracht.