<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Publiek event

Facility Matters 2020

Ben jij starter op de facilitaire arbeidsmarkt of studeer je in de richting van FM? Zet dan 17 en 18 november 2020 in je agenda. Op deze dag organiseert Facto in samenwerking met HEYDAY wederom ‘Facility Matters’.

Hé facilitaire innovator, creatieve geest, verbinder, alleskunner of wereldverbeteraar... de wereld staat niet stil, dat hebben wij de afgelopen maanden wel geleerd. Elke organisatie staat voor een toenemend tempo van verandering, maar ook jij als young professional hebt hiermee te maken. Alleen de meest innovatieve en moedige zullen vooropgaan in verandering en alle kansen benutten. Ben jij er klaar voor... ben jij dé gamechanger?  

Facility Matters is dé plek om je te ontwikkelen tot gamechanger. We hebben al 2 succesvolle, fysieke edities georganiseerd. Dit jaar ziet Facility Matters er een beetje anders uit: vanwege de maatregelen hebben we gekozen voor een volledig digitaal programma. En niet één, maar twee dagen lang!

Dit kennisfestival biedt jou een online programma vol vernieuwende en innoverende ontwikkelingen op facilitair gebied. Een kleine greep: personal branding, gedragsverandering en trends in 2021.

Voor wie is Facility Matters?

Beautiful young lady thinking with question marks overhead
Doelgroep

Het event is bedoeld voor 4e jaars HBO-studenten Facility Management en young FM-professionals, die al een aantal jaren werkzaam zijn in het vak. Wil je erbij zijn? HEYDAY geeft kaarten weg! Vul hieronder je gegevens in en je maakt direct kans.