<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Publiek event

Facility Matters 2019

Ben jij starter op de facilitaire arbeidsmarkt? Zet dan 21 november 2019 in je agenda. Op deze dag organiseert Facto in samenwerking met HEYDAY wederom Facility Matters.

Als young professional in het facility werkveld weet je dat de wereld om je heen niet stil staat. Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Hoe ga je om met vraagstukken rondom werkplekken, samenwerken, werk-privé balans en doorontwikkeling?

Als jonge facility professional wil je graag alles uit jezelf halen en tegelijkertijd heb je de behoefte om kennis op te doen en met gelijkgestemden over je vak te praten. Facility Matters is daarvoor hét event bij uitstek. Tijdens dit event laten topsprekers, experts en andere young professionals van zich horen en kun je jouw eigen programma samenstellen. Namens HEYDAY spreken Klaas-Jan de Vries, manager Data & Technologie en Frederique Haanraadts, young professional op Facility Matters.

Locatie:
De Woonindustrie
Nieuwegein

Datum & tijdstip:
21 november 2019
12.00 - 19.30

Over de sprekers

H-Rondje
Klaas-Jan de Vries
Manager Data en Technologie bij HEYDAY

De hoeveelheid beschikbare facilitaire data en technische mogelijkheden om data te verzamelen groeit razendsnel. Steeds meer gegevens worden verzameld en real-time gedeeld. Vaak is er al veel meer data beschikbaar dan dat er gebruikt of ontsloten wordt. Klaas-Jan gaat in zijn sessie ‘Is data het nieuwe goud in de facilitaire dienstverlening?’ in op het slim combineren en integreren van data(stromen). Hoe kun je deze data verrijken? Hoe kan data je nieuwe inzichten opleveren? De waarde ligt immers niet in de data zelf, maar in de inzichten die je krijgt door data-analyse.

H-Rondje
Frederique Haanraadts
Young Professional bij HEYDAY

Frederique studeerde Facility Management aan de Hogeschool InHolland. In december 2018 begon ze bij HEYDAY Facility Management waar ze als Young Professional aan de slag ging bij PSA Groupe. In haar FM Talk zal ze vertellen over haar eerste jaar bij PSA Groupe, waar ze zich vooral met huisvestingsvraagstukken heeft bezig gehouden. Ze heeft de verhuizing van Opel naar Amsterdam gecoördineerd, een omvangrijk project waarbij er bovendien extra aandacht nodig was voor het meekrijgen van mensen in de veranderingen. Een behoorlijke uitdaging voor iemand die ‘net komt kijken’.