<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Multi services

Breng verschillende facilitaire diensten onder bij één partner met multi services

Met multi-services outsourcing maak je één leverancier verantwoordelijk voor meerdere facilitaire diensten. Je krijgt zo een efficiënt team dat tegen zo min mogelijk kosten maximale kwaliteit levert én een bijdrage levert aan de strategische doelstellingen. Tactisch en operationeel heb je er geen omkijken naar, maar je behoudt wel de strategische controle.

Multi services: hoe werkt het?

Bij multi services outsourcing breng je meerdere facilitaire diensten onder bij dezelfde leverancier. Je hebt niet meer te maken met tien leveranciers voor tien verschillende diensten maar met, bijvoorbeeld, vier leveranciers voor tien diensten. Zo kan een schoonmaakbedrijf verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van de kantooromgeving, maar ook voor de glasbewassing, specialistische schoonmaak en sanitaire middelen. 

De gedachte van multi-services outsourcing is gelijk aan het uitbesteden van single services: je profiteert van de expertise van een externe specialist. Het bundelen van verwante diensten brengt echter de nodige synergie voordelen met zich mee. Taakintegratie wordt veel meer gestimuleerd, wat bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving en efficiëntie. 

Binnen een multi-services model heeft een leverancier meer bewegingsvrijheid. Je bepaalt zelf welke diensten je wil combineren en uit handen wil geven. De leverancier selecteert vervolgens de dienstverleners die het beste aansluiten bij jouw specifieke vraag. Jij blijft verantwoordelijk voor de strategische controle, maar de operationele en tactische aansturing voor de specifieke diensten ligt bij de partner.

Voor VGZ gold dat ze de facilitaire dienstverlening beter wilde sturen op kwaliteit en kosten. Dit betekende dat VGZ alle hospitality-diensten heeft uitbesteed op alle locaties met hulp van HEYDAY van beheer en aansturing. Benieuwd wat de ervaring en het resultaat was van deze uitbesteding? Lees hier het hele verhaal.

Multi services hoe werkt het
Case anoniem_Mockup_Voorkant boekje

Waarom een grote overheidsinstantie koos voor een multi-services oplossing

Partnership en kwaliteitsstandaarden als
basis voor een nieuw facilitair model

Download case study
Voordelen van multi services

De voordelen van multi services

  • Specialistische kennis: Je profiteert van specialistische kennis en innovaties die externe specialisten met zich meebrengen.
  • Minder druk en meer efficiëntie: Er zijn minder leveranciers zijn die je moet aansturen en beheren. Je hebt slechts een paar aanspreekpunten, bent zelf in de lead en blijft toch dicht op dienstverlening.
  • Taak-integratie binnen gebundelde diensten is gebruikelijk:  Je bepaalt zelf welke hard- of soft services je bij één partij onderbrengt, wat bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving en efficiëntie.

Multi-services van HEYDAY: zorg voor (kosten)efficiënte facilitaire dienstverlening

Wanneer jij een aanvraag indient, realiseren wij een multi-services pakket op maat. Op basis van jouw specifieke vraag zoeken wij volledig onafhankelijk de beste leveranciers die de uitvoerende facilitaire diensten voor hun rekening nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de aansturing hiervan. 

Door deze werkwijze blijven wij het verlengstuk van jou als opdrachtgever en kunnen we de gevraagde flexibiliteit en wendbaarheid bieden. We maken verbinding met de gehele facilitaire organisatie en maken van verschillende partijen één team zodat jij je volledig kunt focussen op de core business.

A3A1818-597x609

Realiseer tegen zo min mogelijk kosten maximale kwaliteit met multi-services

Meer weten over het uitbesteden van multi-services en hoe deze strategie jouw organisatie kan ontzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang advies