<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Facilitaire
ondersteuning

Facilitaire ondersteuning op locatie voor specifieke vragen

Heb je een specifieke vraag, maar niet de capaciteit, kennis, kunde of tijd om het zelf op te lossen? Ontvang van ons facilitaire ondersteuning om jouw facilitaire prestaties te verbeteren. Van het managen van een facilitair project tot het tijdelijk invullen van een facilitaire functie.

Project management

Heb je behoefte aan capaciteit, specifieke expertise en daadkracht bij het voorbereiden, realiseren en succesvol opleveren van een facilitair project, dan helpen we je daar graag bij.

We kunnen je ondersteunen bij:

  • Werkplekinrichting
  • Het begeleiden en managen van (nieuw)bouw- en (her)huisvestingsprojecten
  • Facilitaire fusies
  • Het optimaliseren van facilitaire inkoop en leveranciersmanagement
  • Het selecteren, implementeren en vervangen van installaties of systemen
  • Duurzaamheidstrajecten
facilitaire ondersteuning
facilitaire ondersteuning

Interim management

Zoek je tijdelijk nieuwe energie of versterking op strategisch of tactisch niveau?

Of het nu gaat om strategische beleidsontwikkeling, verandertrajecten, expertise bij projecten of vervanging, onze interim managers met verschillende achtergronden en expertisevelden delen hun kennis graag.  

Afhankelijk van de aard van de opdracht, de organisatie en de sector selecteren wij passende facilitaire ondersteuning met onze specialisten.

De meerwaarde van facilitaire ondersteuning door HEYDAY

Facilitair professionals met ervaring in alle branches:
van industrie tot zakelijke dienstverlening, van zorg tot vastgoed.

 

Bekend met de laatste technieken, innovaties en technologieën: we zijn continu op zoek naar uitdagingen in nieuwe ontwikkelingen en trends.

 

Tijdelijke kennis in huis halen waar je zelf niet over beschikt: met een breed aanbod aan specialisten leveren we facilitaire ondersteuning voor alle facilitaire vraagstukken.

 

PRINCE2 als methodiek: we werken met gestructureerde methodes voor effectief projectmanagement.

 

Kennis van de facilitaire praktijk: met IFM als onze oorsprong staan we met de voeten in de klei en kennen we de facilitaire markt.

Beschikken over een schat aan data: bij al onze klanten meten we processen en resultaten. De uitkomst hiervan benutten we in elk project en bij elke opdracht.

facilitaire ondersteuning

Onze werkwijze met facilitaire ondersteuning

Allereerst gaan we met je in gesprek om de vraagstelling scherp te krijgen en de scope te bepalen. Op basis daarvan formuleren we een plan van aanpak.

Wat je vraagstuk ook is, we bieden voor zowel interim- als projectmanagement meerdere kandidaten aan. We vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Dat is in onze ogen een voorwaarde voor succes.

Gedurende het traject bespreken we regelmatig de voortgang en sturen we bij waar nodig, altijd met het te behalen doel in het achterhoofd.

Bespreek je facilitaire vraagstuk

Spar met een van onze specialisten over jouw specifieke uitdaging en maak de organisatie efficiënter.

Ontvang advies