<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Detachering
technische medewerkers


De zekerheid van goed technisch personeel, zonder de lasten

Wil je zeker zijn dat de technische dienst beschikt over goed gekwalificeerd personeel, maar niet vastzitten aan langlopende contracten of aan de verantwoordelijkheden die je als werkgever hebt? Kies dan voor detachering van de technische functies. We bieden de zekerheid van de juiste match, vaste professionals én maximale flexibiliteit.

De garantie op gekwalificieerd personeel

Naast het leveren van de traditionele Facility Services is HEYDAY ook de partij voor het vinden van vast en tijdelijk operationeel personeel, op basis van respectievelijk werving & selectie en detachering.

Wij verzorgen onder andere de volgende technische functies:

  • Allround technisch medewerker
  • Technisch medewerker elektra
  • Technisch medewerker data
  • Klusjesman / handyman
  • Huismeester
  • Gebouwbeheerder
techniek-602-609

De voordelen van detachering

Proeftuin: Een manier om te kijken hoe iemand functioneert, voor hem of haar vast in dienst te nemen.
Snel extra inzet: Bij drukke momenten, tijdelijke opdrachten of langdurig verlof.
Overname na detachering is altijd mogelijk
 
We spreken vooraf altijd een duidelijke detacheringsperiode af. Wil je de medewerker daarna zelf in dienst nemen? Dat kunnen we vooraf regelen, maar ook achteraf: we bespreken graag de mogelijkheden en de voorwaarden.

Op zoek naar de best passende professional?

Dan gaan we graag voor je aan de slag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over onze mogelijkheden voor een technische medewerker die past bij jouw organisatie.

Neem contact op