<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Technische
dienst

Dat alles doet, wat het moet doen

 HEYDAY biedt een handyman service en een klussendienst. Samen bepalen we de behoefte aan technische ondersteuning. Is dit continu, zodat een eigen technisch medewerker is gewenst? Of volstaat een periodieke controle en reparatie van de technische installaties? We bieden oplossingen specifiek voor elke situatie.

Vakmensen voor elke klus

Onze Facilitair Technische Dienst biedt ondersteuning bij uiteenlopende technische vraagstukken. Onze vakmensen zijn breed inzetbaar: van vervangen van kapotte lampen tot en met het oplossen van technische storingen. We beschikken over een eigen team van allround medewerkers.

Onze mensen hebben een uitstekend gevoel voor sfeer en klantbeleving binnen een gebouw. Ze hebben een voelspriet voor gastvrijheid en stemmen daar hun werkzaamheden op af. Ook binnen onze technische dienstverlening staat HEYDAY voor continue ontwikkeling en innovatie.


 

A3A2544-602x609
TROTS-Technischedienst-597x609

Technisch meldpunt

Om zo efficient mogelijk te kunnen werken, werkt HEYDAY met een technisch meldpunt. Zo heeft de opdrachtgever zicht op de technische storingen en verbeterpunten in zijn organisatie. De technisch medewerker bereidt zich met deze informatie voor op zijn komende werkzaamheden. Door een vast team in te zetten, zijn onze opdrachtgevers verzekerd van vaste gezichten en vertrouwde aanspreekpunten. Bijkomend voordeel is dat onze technische medewerkers een locatie tot in de details leren kennen.

Voordelen van onze Facilitair Technische Dienst:

  • Altijd een facilitair technisch medewerker die de locatie kent
  • Een goede uitbreiding bij speciale vraagstukken
  • Gercertificeerde medewerkers (BHV, VCA en ergocoach)
  • Duidelijk overzicht in de werkzaamheden via meldpunt

Meer weten? Neem contact met ons op

We bieden ondersteuning bij uiteenlopende technische vraagstukken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op