<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Servicedesk

Voor goede facilitaire servicedesk is bereikbaarheid en deskundigheid essentieel

Voor het bieden van de juiste service is bereikbaarheid essentieel. Je schept snel duidelijkheid en klanten profiteren van korte lijnen en adequate antwoorden. Voor het aannemen en afhandelen van meldingen, technische storingen, vragen, klachten of bestellingen heb je vakkundige en betrokken servicemedewerkers nodig. HEYDAY zorgt voor 100% bezetting en professionele klantvriendelijke dienstverlening.

Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander een servicedesk in te richten en continu te optimaliseren
aan de hand van data.
 HEYQ is de datagestuurde servicedesk-oplossing van HEYDAY.

Een facilitaire servicedesk valt of staat met de deskundigheid van de medewerkers

Een facilitaire servicedesk valt of staat met de deskundigheid van haar medewerkers. Zij moeten niet alleen het vak van servicedesk medewerker verstaan, maar ook thuis zijn in de materie van een organisatie. Dit vraagt om mensen die passen bij het bedrijf en branche. HEYDAY zorgt voor een intensieve inwerkperiode en daarna voor begeleiding, training en coaching on the job.

HEYDAY creëert voor haar klanten graag één aanspreekpunt voor optimale service. Frontoffice werkzaamheden, zoals receptie en servicedesk, laten zich goed combineren. Je schept duidelijkheid voor de eigen organisatie en klanten profiteren van korte lijnen en snelle antwoorden.

  • Volledige ontzorging en nauwkeurige selectie
  • Een vast team van vertrouwde gezichten
  • 100% bezetting, ook bij ziekte en vakantie
  • Medewerkerstraining- en begeleiding
  • Kwaliteitsslag in uw dienstverlening
Servicedesk-602x609

Eén aanspreekpunt voor alle vragen binnen een organisatie

Wil je meer weten over onze servicedesk en de voordelen van één aanspreekpunt binnen een organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op