<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Security Host

Een Security Host is waakzaam op de meest prettige manier

HEYDAY heeft zich gespecialiseerd in gastvrije beveiliging. Onze Security Hosts dragen vanuit een intrinsieke motivatie bij aan een warm én veilig welkom. De Security Host is gespecialiseerd in het beveiligen van een (werk)omgeving, maar verliest het menselijke aspect niet uit het oog. De focus van de Security Host ligt op de houding en het gedrag van mensen. Ze hebben een zesde zintuig voor het juist inschatten van situaties.

Een Security Host is meer dan een traditionele beveiliger

Een Security Host is meer dan een traditionele beveiliger. Bij de werving van de hosts kijken wij met name naar personen met een dienstverlenende achtergrond. Juist voor deze functie zijn de soft skills minstens net zo belangrijk als hard skills. In de opleiding zetten we hospitality en experiencemanagement centraal. De hosts krijgen desgewenst een aanvullende training Predictive Profiling, waarmee ze hun zesde zintuig ontwikkelen.

Onze Security Hosts zijn voornamelijk inzetbaar in (werk)omgevingen waar het gastheerschap prevaleert boven de beveiliging. Denk aan: kantooromgeving, universiteiten en hogescholen, gemeenten en zorginstellingen.

  • Hosts hebben een beveiligingsopleiding
  • Hosts krijgen een training ‘on the job’
  • Veel aandacht voor juiste kleding en uitstraling
Security Host

Zet zowel veiligheid als hospitality centraal

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van security hosts?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op