<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Receptiediensten
uitbesteden

Oprechte gastvrijheid professionals die verwachtingen overtreffen

Op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om het gezicht te zijn van het bezoek van jouw organisatie? Dan ben je bij HEYDAY met receptie uitbesteden aan het juiste adres. Onze receptiediensten worden geleverd op een hoog niveau, volledig gematched met de cultuur van jouw organisatie. Hostmanship, gastvrijheid en een optimale guest journey zijn ingebed in onze organisatie. We richten ons op de kern van de dienstverlening: het menselijke contact. Zodat jij trots kunt zijn op het ontvangst van al je gasten.

Optimale bezetting en korte lijnen bij het uitbesteden van receptiediensten

We zien de receptiedienst als eerste contactmoment om de guest journey binnen jouw organisatie op te zetten. HEYDAY stelt receptieteams samen die passen bij de uitstraling van elke organisatie.

We zijn ervan overtuigd dat vertrouwde gezichten die uitstraling versterken. Daarom werken we met vaste krachten. Hospitality, loyaliteit en flexibiliteit kenmerken onze dienstverlening. HEYDAY regelt hierbij uiteraard de werkplanning en de bezetting bij ziekte. 

  • Volledige ontzorging en nauwkeurige selectie
  • Een vast team van vertrouwde gezichten
  • Optimale bezetting, ook bij ziekte en vakantie
  • Medewerkerstraining- en begeleiding

Ben je op zoek naar een duurzame partner voor jouw receptiediensten? Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Trots-2640-2-602x609-1
Gul-1C1A9305-597x609

Inrichten Guest Journey

De opzet in onze guest journey gaat uit van veel vaste profielen en vaste handelingen om voor een passend aanbod te zorgen. Niet alles is standaard natuurlijk, de gastvrouw voegt vanuit eigen kracht en leiderschap haar personal touch aan de beleving van de gast toe. Hoe zij dit invullen komt vanuit henzelf, dat kan met humor, zorgzaamheid, een compliment, etc.

Deze insteek maakt elk bezoek uniek en herkenbaar voor jouw organisatie. Wij trainen en coachen onze gastvrouwen on-the-job en geven hen tools en trucs binnen de eigen werkomgeving om de dienstverlening nog verder te optimaliseren en verrassend te houden.

Daarnaast kunnen onze hospitality experts kijken naar andere onderdelen van de journey zoals: gebouw, huisvesting, meubilair, huismeesterdiensten, vergaderzalen, klimaat, en algehele beleving.

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Neemt HEYDAY ook personeel over?
HEYDAY neemt in sommige geval personeel over van haar opdrachtgevers. Hierbij gaat HEYDAY voor lange duurzame relaties en zet zich in voor de mensgerichte zaken. Indien je tevreden bent over (bepaalde) medewerkers, dan kunnen we in overleg medewerkers overnemen.
Wat houdt volledige ontzorging van het uitbesteden van de receptie in?

HEDAY kan met haar dienstverlening totale ontzorging bieden. Bij volledige ontzorging, zorgt HEYDAY voor een professioneel bezette receptie, ook tijdens ziekte en verlof, dragen we zorg voor alle activiteiten en voor de totale invulling van de receptiedienstverlening. Hierbij nemen wij onder andere onderstaande zaken op ons: 

Begeleiding, aansturing, planning en coördinatie van de receptiemedewerkers
Werving & selectie en inzet van de receptiemedewerkers, zij worden in dienst genomen bij HEYDAY
Inzet van de HEYDAY flexpool, voor invulling bij ziekte en verlof
Afstemming op cultuur van de klantorganisatie en hostmanship
Hoe coördineren jullie de receptiedienst?
Indien je kiest voor uitbesteding van de receptiedienst aan HEYDAY, zullen we de aansturing, coördinatie en de roostering van de receptiemedewerkers verzorgen. Je hoeft als opdrachtgever slechts de regiefunctie te vervullen.
 
We zijn erg betrokken bij onze medewerkers en hierin is de aansturing van de teamcoördinator belangrijk. Onze teamcoördinator zorgt voor een vakkundige begeleiding van de receptiemedewerkers. We zijn van mening dat voor een optimale waarborging van de totale dienstverlening de juiste aandacht dient te worden geschonken aan zowel de receptiemedewerkers als de opdrachtgever. De teamcoördinator heeft de volgende verantwoordelijkheden:
Tijdig en volledig inwerken en het coördineren en inroosteren van de receptiemedewerkers
Overleg met en aansturing van de receptiemedewerkers en het initiëren en aansturen van werkoverleg
Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met de receptiemedewerkers
Afstemming en overleg met de opdrachtgever en het waarborgen van de afspraken en processen
Wat houdt het uitbesteden van de receptie op basis van undermanagement in?
Veel van onze opdrachtgevers krijgen te maken met een groot verloop van medewerkers binnen de receptiedienst. Ben je tevreden over de receptiemedewerkers binnen de organisatie, maar zie je het niet zitten om nieuwe medewerkers aan te nemen voor de ontbrekende uren, dan kan een undermangementconstructie de oplossing zijn. Totale ontzorging met behoud van eigen toppers. HEYDAY zal zorgdragen voor de totale invulling van de receptiedienstverlening. Hierbij nemen wij onder andere de onderstaande zaken op ons:
Begeleiding, aansturing, planning en coördinatie van de receptiemedewerkers
Werving & selectie en inzet van de receptiemedewerkers, zij worden in dienst genomen bij HEYDAY

Inzet van de HEYDAY flexpool, voor invulling bij ziekte en verlof

HEYDAY zal alle uren die niet worden ingevuld door eigen medewekers, adequaat invullen met bekende ( en voorgestelde) receptiemedewerkers. Zo heb je toch een vast team zonder de personele en planningsmatige lasten die daarbij horen.

HEYDAY: een veelzijdig facilitair dienstverlener

Bij veel van onze opdrachtgevers, verzorgen we meerdere facilitaire diensten, zodat gastvrijheid in alle aspecten van de dienstverlening doorklinkt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er één team staat, met één taak. Operationele diensten die wij onder andere leveren aan opdrachtgevers in combinatie met de receptie zijn: huismeesterdiensten, hospitality services, facilitaire servicedesk en management coördinatie.

Wil je advies of tijdelijke inzet van een facility professional binnen jouw organisatie, dan kan dit middels detachering of in de vorm van een project. Daarnaast hebben beschikken we over specialisten die je kunnen bijstaan in: employee support management, workplace management, inrichting, beleid en projectmanagement.

Gul-1C1A9199-597x609-1

Neem contact op voor meer informatie

Meer weten over de dienstverlening die we kunnen leveren op het gebied van receptiediensten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op