<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Detachering
receptioniste

De juiste receptioniste op de juiste plek

Naast het leveren van de traditionele Facility Services is HEYDAY ook dé partij voor het vinden van vast en tijdelijk operationeel personeel, op basis van respectievelijk werving & selectie en detachering. Zij selecteren de juiste receptioniste voor de juiste plek om medewerkers en bezoekers een warm onthaal te geven. Onze receptionistes ademen begrippen als gastvrijheid, beleving en hostmanship.

Gastvrijheid, beleving en hostmanship

Ben je op zoek naar een tijdelijke of langdurige professionele oplossing voor een receptievraagstuk? Dan kun je ervoor kiezen om via HEYDAY een receptioniste, gastvrouw of facility host in te huren.

HEYDAY is een facilitair dienstverlener in hart en nieren. We weten wat nodig is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het detacheren van professionele en gastvrije receptionistes ontzorgen we je op dit vlak volledig.

HEYDAY selecteert receptionistes die bij jouw organisatie passen. Ons recruitment team zal de juiste receptioniste selecteren. Indien gewenst kun je zelf onderdeel zijn van het selectieproces.

Overshoulder klant-vrouw & receptionst-597x609

Tijdelijk een vriendelijk gezicht nodig?

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van detachering van receptionistes?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op