Bezettingsgraadmeting

Duurzame kennisdeling voor een plezierige werkdag

HEYDAY heeft al jarenlange ervaring in het uitvoeren van bezettingsgraadmetingen en het beoordelen van de resultaten. De afgelopen jaren heeft HEYDAY tools ontwikkeld die dit eenvoudig en betrouwbaar maken. Het is onze drive om door slimme koppelingen tussen mens en techniek een waardevolle bijdrage te leveren aan een plezierige werkdag. 

Maak actuele data over de bezetting inzichtelijk

Wij maken actuele data over de bezetting zichtbaar. Dat doen we met behulp van onze MeetApp. Dit is een tool die ondersteunt bij het handmatig tellen van de bezetting en het bepalen van de activiteiten.

De metingen worden in de app voorbereid en - bijvoorbeeld een student - kan eenvoudig de meetronde lopen. Alle gegevens worden in ons online platform iBASX opgeslagen en verwerkt tot overzichtelijke grafieken.

Door te meten wordt duidelijk of er voldoende werkplekken, bedden of parkeerplaatsen vrij zijn, vergader-, college-, of conferentiezalen onbenut zijn of dat er onnodig energie lekt in ruimtes waar niemand aanwezig is. Door zorgvuldig om te gaan met ruimtegebruik, dalen de energiekosten.

Trots-3098-602x609

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over de bezettingsgraadmeting en hoe we je hiermee kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op