<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Vergaderservices

Prettige vergadersfeer zorgt voor resultaten

In een kantoorgebouw is de ontmoeting tussen collega’s, klanten en zakenrelaties belangrijk. Dat maakt dat de vergaderfaciliteiten een cruciale rol spelen. Als betrokken partner selecteren wij teams die perfect passen bij de uitstraling van een organisatie. We zijn ervan overtuigd dat vertrouwde gezichten die uitstraling versterken en de beleving verbeteren. Daarom werken we met vaste krachten.

Een prettige beleving rondom vergaderingen

HEYDAY richt zich op een prettige beleving door rondom vergaderingen alles efficiënt te regelen en een optimale service te bieden. Denk daarbij aan een begeleiding door een gastvrouw of -heer tot aan de vergaderzaal. Hospitality staat hierbij centraal.

Een gastvrouw of -heer van HEYDAY zorgt voor alle faciliteiten, reserveringen en een efficiënt en optimaal gebruik van de zalen. Dit bespaart jou en je gasten tijd en ergernis. De gastvrouw of -heer is een vertrouwd gezicht en het centrale aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de vergaderfaciliteiten.

 

Vergaderservice-602x609

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze vergaderservices?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op