<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Huismeester
diensten

Goed huisvaderschap voelt vertrouwd

Bij HEYDAY draait het om mensen. Om gebruikers en gasten van gebouwen, maar ook om de medewerkers. De samenwerking tussen deze groepen maken een locatie tot een plek waar mensen graag willen zijn en werken. Onze huismeesters dragen bij aan dat goede gevoel.

Toegankelijk als aanspreekpunt en vraagbaak

Onze huismeesters werken volgens ‘goed huisvaderschap’. Ze zijn dan ook zeer toegankelijk als aanspreekpunt en vraagbaak. Dankzij onze wortels in de operationele facilitaire diensten, weten wij uit ervaring dat dit resulteert in een plek waar mensen graag wonen, werken en leven. HEYDAY selecteert mensen uit de regio van de opdrachtgever, waardoor kennis van de cultuur en het gebied zijn gewaarborgd.

HEYDAY levert al sinds 1999 huismeesterdiensten. De taken van een huismeester verschillen per organisatie. Zo verwacht de een vooral het beheer van de inventarisatie en verlangt de ander expertise op het gebied van techniek. Professioneel als we zijn worden hierover vooraf heldere afspraken gemaakt zodat jouw verwachtingen van ons overeen komen met je behoeften. Door samen met jou de taken te omschrijven, kan HEYDAY de perfecte huismeester voor je selecteren.

Gul_1C1A9405-602x609

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze huismeesterdiensten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op