<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Conciërgediensten

Vakmensen in de breedte

Bij HEYDAY staan de mens en klantbeleving centraal. Onze conciërges hebben vanzelfsprekend een passende opleiding. Bij de selectie kijkt HEYDAY met name naar de toewijding en passie waarmee ze werken. Onze conciërges zijn handig met allerlei facilitaire zaken en klein technisch onderhoud. Het zijn vakmensen in de breedste zin van het woord.

Hospitality skills tot kunst verheffen

Conciërges werken in schoolgebouwen en hotels. Dit vereist een hoge mate van hospitality én vertrouwen. Het publiek is zeer divers en juist in scholen is de conciërge het centrale aanspreekpunt voor zowel de docenten als de leerlingen. Iemand waar je altijd op kunt rekenen, die toegankelijk is en hospitality tot kunst weet te verheffen. 

De taken van de conciërge verschillen per organisatie. Aan de hand van vooraf opgestelde taakomschrijving, zoeken we een geschikte conciërge voor een locatie. Bij al onze operationele diensten gaan wij uit van multidisciplinaire medewerkers die elkaar versterken, als één facilitair team. We selecteren mensen uit de regio, waardoor kennis van de cultuur en het gebied is gewaarborgd.

  • Op maat in te richten dienstverlening
  • Vast team van vertrouwde gezichten
  • 100% bezetting, ook bij ziekte of verlof
  • Hoogwaardige kwaliteit door evaluaties, begeleiding en coaching

 

Gul_1C1A9554-602x609

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze conciërgediensten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op