<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Bodediensten

Multitaskers mét goed gevoel voor juiste service

HEYDAY maakt ook van het gemeentehuis, provinciehuis of waterschapskantoor een plek waar mensen graag willen zijn en werken. Onze bodes dragen bij aan dat plezier. We merken dat de bode steeds meer gezien wordt als een hospitality medewerker. Ze zijn de gastheer of -vrouw op huwelijken en bieden ondersteuning bij raadsvergaderingen en evenementen. De bode is breed georiënteerd met oog én gevoel voor een adequate serviceverlening: een echte multitasker.

De bode als hospitality medewerker

HEYDAY heeft ruime ervaring bij gemeentelijke en provinciale instellingen. We merken dat de bode steeds meer wordt gezien als een hospitality medewerker. De bode moet beschikken over een uitgebreid palet aan facilitaire vaardigheden. 

De functie van bode kan zeer geschikt zijn bij het invullen van sociale duurzaamheid. Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo een kans. Als duurzame partner heeft HEYDAY samenwerkingen met diverse welzijnsorganisaties. Samen bieden we de juiste begeleiding zodat de kwaliteit van het werk is gewaarborgd.

Een bode draagt onder meer zorg voor: orde en netheid, facilitaire begeleiding huwelijkssluitingen, cateringondersteuning bij evenementen en vergaderingen, ontvangst gasten, interne postverspreiding, verzorgen audiovisuele middelen, beheer parkeergarage, klein onderhoud en incidentele schoonmaak.

Gul_1C1A9653-602x609

Hoe coördineren we de bodediensten?

Een goed begin is het halve werk: We werken de bodes in en stellen een bodehandboek op.
Planning en organisatie: We stellen dienstroosters op en zorgen voor een 100% bezetting.
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling: Het organiseren van werkoverleggen en functioneringsgesprekken.
Bieden van beheer & begeleiding: Het beheer van het servicelevel en het begeleiden van evenementen.

Neem voor meer informatie contact op

Wil je meer weten over hoe onze bodes uw organisatie vooruit kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op