<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Huismeester
diensten

De sleutel tot een fijne werkplek, is 'the key’ tot optimale prestaties

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Zowel het gebouw als alle inventaris. Onze huismeesters zien toe op andere leveranciers en voeren zelf werkzaamheden uit, om de kwaliteit optimaal te waarborgen.

De kleinste dingen zorgen voor een aangename beleving bij medewerkers en gasten

Onze medewerkers van huisvesting services lossen alle kleine storingen en technische mankementen adequaat en snel op. Onze mensen blinken uit in hun dienstverlenende, loyale en flexibele houding.

Huisvesting Services omvat alle diensten ondersteunend aan de huisvesting in de facilitaire sfeer. Afhankelijk van de aard van een organisatie, gaat het hierbij om huismeesters, bodes, concierges of allround facilitair medewerkers.

HEYDAY werkt altijd uit één facilitaire gedachte: gastvrouw en huismeester voelen zich onderdeel van één team. Ze houden elkaar op de hoogte van hun werk, zodat ze samen kansen voor verbetering signaleren. We hebben oog voor detail, want juist de kleinste dingen zorgen voor een aangename beleving bij medewerkers en gasten.

Gul_1C1A9444-602x609

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze huismeesterdiensten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op