<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Huismeester
diensten

Realiseer een fijne werkplek met huismeesterdiensten van HEYDAY

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Zowel voor het gebouw als alle inventaris. Onze huismeesters zien toe op andere leveranciers en voeren zelf werkzaamheden uit. En zo bieden zij optimale kwaliteit en gastvrijheid.

Een aangename beleving voor medewerkers en gasten zit in de details

Onze huismeesterdiensten omvatten alle diensten ondersteunend aan huisvesting in de facilitaire sfeer. Afhankelijk van de aard van een organisatie, gaat het hierbij om huismeesters, bodes, conciërges of allround facilitaire medewerkers. Huismeesters lossen alle kleine storingen en technische mankementen adequaat en snel op. Onze mensen blinken uit in hun dienstverlenende, gastvrije en flexibele houding.

HEYDAY werkt altijd uit één facilitaire gedachte: gastvrouw en huismeester voelen zich onderdeel van één team. Ze houden elkaar op de hoogte van hun werk, zodat ze samen kansen voor verbetering signaleren. We hebben oog voor detail, want juist de kleinste dingen zorgen voor een aangename beleving bij medewerkers en gasten.

Gul_1C1A9444-602x609
Gul-1C1A9405-597x609

Huismeester inhuren

Op het moment dat je een huismeester wilt inhuren, vinden wij voor jou vast of tijdelijk personeel. Dit doen wij op basis van respectievelijk werving & selectie en detachering. De huismeester detachering van HEYDAY detacheert huismeesters, conciërges en bodes. Al onze facilitaire medewerkers voldoen aan het HEYDAY-profiel en voeren hun werk met passie uit.

Wanneer wij een huismeester plaatsen, zorgen wij ervoor dat deze ook echt bij jouw organisatie past. Hiervoor gaan wij bij een aanvraag voor onze huismeesterdiensten eerst in gesprek. 

Het doel? De cultuur van de organisatie en de kern van het vraagstuk goed inzichtelijk krijgen. Daarnaast gaan we op locatie de sfeer proeven: wat voor type mensen werken er? Wat vinden ze belangrijk? Waar is behoefte aan? Op basis van onze bevindingen zoeken wij naar de juiste match tussen opdrachtgever, kandidaat en zijn toekomstige collega’s.

De voordelen onze huismeesterdiensten

  • Maatwerk: Op basis van uw aanvraag gaan wij op zoek naar de juiste huismeester die perfect past binnen uw organisatie. 
  • Uitgebreid takenpakket: Van het beheer van de inventarisatie tot expertise op het gebied van techniek, wij selecteren de huismeester die perfect past bij het gewenste profiel.
  • EHBO / BHV: In het geval van calamiteiten weten onze huismeesters precies hoe ze moeten handelen.
Gul-1C1A9690-597x609

Huur een huismeester in voor een fijne werkomgeving

Bezorg al je gasten een welkom gevoel — ontdek onze hoogstaande huismeesterdiensten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op