<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Facilitaire diensten

Combineer onze facilitaire diensten: één team, één taak

Facilitaire dienstverlening is de motor van de organisatie. Het is het zorg dragen voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van een organisatie op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Bij single-service outsourcing kies je ervoor om elke facilitaire dienst afzonderlijk uit te besteden aan specifieke leveranciers, bijvoorbeeld aan HEYDAY. Wij kunnen de facilitaire diensten voor je bundelen tot één team.

Receptiediensten

Onze mensen van facilitaire services, zetten zich elke dag 100% in om medewerkers en bezoekers een warm onthaal te geven.

Gebouwen zijn steeds meer ontmoetingsplekken en flexwerken is steeds vaker de norm. Dit vraagt om een nieuwe benadering van mensen ontvangen en ondersteunen in hun werk.

Ontdek meer
Gul-1C1A9283-597x609
Gul-1C1A9376-597x609

Technische dienst

Onze technische services ondersteunen bij zwaardere technische werkzaamheden. Ze zijn snel ter plaatse en hebben een uitstekend gevoel voor de sfeer en klantbeleving binnen een gebouw.
 
Net zoals alle HEYDAY-medewerkers hebben ze een voelspriet voor gastvrijheid en stemmen hun werkzaamheden daarop af.
Ontdek meer

Huismeesterdiensten

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Zowel het gebouw als alle inventaris.

Onze huismeesters zien toe op andere leveranciers en voeren zelf werkzaamheden uit, om de kwaliteit optimaal te waarborgen.

Ontdek meer
GUL_1C1A9726-597x609
_A3A2833-597x609

Servicedienst

Voor een goede service aan onze en jouw klanten is bereikbaarheid essentieel. Onze Servicedienst van HEYDAY biedt vakkundige en betrokken servicemedewerkers voor het aannemen en afhandelen van meldingen, technische storingen, vragen, klachten en bestellingen.

Ontdek meer

Hostessenbureau

Het kantoor wordt naast werkplek ook steeds meer de plek waar collega’s, klanten en andere relaties elkaar ontmoeten. De receptioniste wordt hierdoor een allround gastvrouw.

HEYDAY heeft hospitality services in huis die meerwaarde bieden. Wij zien gastvrijheid, een warm ontvangst, de juiste begeleiding én iedereen correct te woord staan als de basisprincipes van hospitality services.

Ontdek meer
Gul-1C1A9199-597x609
A3A1829-602x609

IT solutions

Het is onze drive om door slimme koppelingen tussen mens en techniek een waardevolle bijdrage te leveren aan een plezierige werkdag. We delen onze technologische kennis graag met de markt.

Zo ontwikkelt HEYDAY bijvoorbeeld zelf IT-oplossingen om gegevens over het gebruik van een gebouw ‘real time’ boven tafel te krijgen. 

Ontdek meer

Neem voor meer informatie contact op

Meer weten over onze facilitaire diensten en hoe we u kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op