Wat we doen

Tijdelijke expertise

We bieden tijdelijke deskundigheid voor facilitaire vraagstukken. Omdat je je organisatie wilt verbeteren of wilt inspelen op verwachte of onverwachte veranderingen. We leveren interim professionals die graag de handen uit de mouwen steken en komen met praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn. 

Met een aanzienlijk aantal succesvolle facilitaire projecten in onze broekzak en op basis van de laatste inzichten, adviseren we onze klanten. Altijd met één doel voor ogen: het verbeteren van de facilitaire prestaties van onze opdrachtgevers. Met een open, oprechte en realistische blik.

Geen dikke rapporten die blijven liggen. Geen eeuwig durende onderzoeken met voorspelbare uitkomsten. Met als resultaat kernachtige adviezen en concrete voorstellen waar jouw organisatie na de implementatie direct beter mee voor de dag komt. We maken een foto, inventariseren de situatie en met de juiste specialisten komen we met het passende advies. En als je wilt, implementeren wij ze ook. En meten we of het beoogde resultaat wordt behaald. Daar word je pas echt wijzer van.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday