Wat we doen

Facilitair maatwerk voor elke vraag

Wil je indruk maken als gasten en klanten op bezoek komen? Is het belangrijk dat medewerkers het werken voor jouw organisatie als veiliger, gezonder en aantrekkelijker gaan ervaren? Zijn er doelen geformuleerd om gebouwen duurzamer te maken? Of om meer circulair te gaan werken?

We kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw facilitaire dienstverlening. Volledig, waarbij wij alles voor je organiseren, beheren en regisseren. Of we verzorgen een gedeelte ervan. We kunnen als Managing Agent toezien op de beste uitvoering van de diensten door jouw leveranciers. Hoe dan ook, met ruim 15 jaar ervaring in de FM-markt, leveren we maatwerk voor elke unieke vraag. Zo kun jij je focussen op de toekomst van je organisatie. Op het realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen.

HEYDAY staat voor wendbaar en weerbaar facility management. We zijn flexibel in het aanpassen van de dienstverlening aan de veranderende behoeften van je organisatie. We spelen direct in op wijzigingen van bijvoorbeeld ruimtegebruik en op voorzieningenniveau. Met onze klantmanagers in de voorhoede doen we dat op een proactieve manier. Eigenaarschap en lange termijn commitment zijn voor ons de basis voor een duurzame samenwerking.

Onze uitnodiging? Laten we samen die reis maken. Van facility management naar human experiences. Vanuit partnership. Wij zetten onze kennis en expertise in. We zorgen ervoor dat facilitaire diensten een waardevolle bijdrage leveren aan de doelen van jouw organisatie. Voor een (werk)omgeving waarin mensen tot bloei komen. Ons motto? Samen winnen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday