<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Detachering bij
HEYDAY

Het detacheringsbureau voor de facilitaire markt

HEYDAY is al jaren actief op de facilitaire detacheringsmarkt. We hebben zowel allroundmedewerkers als specialisten beschikbaar. Met ervaring in zowel de publieke als commerciële sector zijn wij bekend met verschillende culturen en maken we de match met onze mensen.

Professionele medewerkers

HEYDAY Detachering is als detacheringsbureau gespecialiseerd in detachering en interim management van professionals. HEYDAY levert een kwaliteitsoplossing door een combinatie van professionele medewerkers en het kennisdomein van Faciltiy Management.

HEYDAY heeft een uitgebreid aanbod aan eigen professionals die invulling kunnen geven aan een capaciteitsvraagstuk. Zo werken er bij ons gedreven allrounders, maar ook gespecialiseerde verandermanagers en huisvestingsdeskundigen.

Je bent op zoek naar:

  • Tijdelijke ondersteuning bij een project
  • Vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof
  • Ondersteuning voor het tijdelijk opvangen van een facilitaire piek
  • Tijdelijke invulling van een facilitaire functies 

Een professional van HEYDAY beschikt over een HBO en/of academische opleiding en is pro-actief, communicatief vaardig, doortastend, analytisch en ondernemend. Onze medewerkers zijn harde werkers die doelgericht, maar met gevoel voor realiteit, invulling geven aan de behoeften van onze klanten. Ze beschikken over een goed ontwikkeld aanpassingsvermogen, zijn empatisch sterk en zijn intrinsiek gemotiveerd om kennis over te dragen.

A3A1923-602x609-1
A3A2525-602x609

Niet alleen die ene man of vrouw

Als je kiest voor HEYDAY als detacheringbureau, dan kies je niet alleen voor de ene man of vrouw, maar ook voor een organisatie die daarachter staat, met alle benodigde kennis en ervaringen op de vraagstukken die voorbij komen.

Onze medewerkers hebben gezamenlijke kennissessies en delen op deze wijze ervaring en kennis met elkaar. Zodat we altijd de beste oplossing voorhanden hebben.

Tevens vraagt een detacheringsklus, gedurende de periode, soms meedere competenties. HEYDAY kan hierop anticiperen door vervanging of bijschakelen van medewerkers. 

Welke wijze van detachering past bij jouw organisatie?

HEYDAY levert verschillende diensten om te kunnen voorzien in facilitaire professionals.

DetacheringHeb je op zeer korte termijn een facilitair professional nodig binnen jouw organisatie, dan kun je gebruik maken van onze detacheringspool. HEYDAY beschikt over eigen opgeleide facilitair specialisten en all-rounders die bekend zijn in een specifieke branche of sector.

Young professionalsZe brengen een flinke dosis enthousiasme en energie met zich mee. Jouw organisatie profiteert van de nieuwste kennis en frisse inzichten. Daarnaast weten ze als geen ander hoe je een bedrijf aantrekkelijk kunt houden voor nog meer veelbelovende talenten. Maak kennis met onze bevlogen young professionals!

Executive searchVoor de hogere management- en directiefuncties op het gebied van Facility, HRM, Inkoop, Financiën en ICT biedt HEYDAY de mogelijkheid voor een executive search. Als onafhankelijk adviseur maken wij de perfecte match tussen vraag en aanbod. Door onze pro-actieve houding breiden we ons netwerk dagelijks uit. Inmiddels beschikken we over een groot landelijk netwerk en kennen we de regionale markt als geen ander.

Werving & selectie: Heb je behoefte aan ondersteuning bij het invullen van een vacature voor een facilitaire functie binnen jouw organisatie? Dan kun je gebruik maken van onze tak: ‘werving en selectie’. HEYDAY beschikt over een grote database van kandidaten die werkzaam zijn binnen het vakgebied, maar op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. We bieden ondersteuning van het aanleveren van goede cv tot het volledig inwerken van een kandidaat op de werkplaats.

Onze eigen mensen of ZZP?

HEYDAY heeft meer dan 50 facilitair specialisten op HBO/WO niveau in huis, maar soms past een ZZP'er beter bij de klus. We hebben nauw contact met een ruime pool ZZP'ers. Zo maken we voor elke opdracht de beste match.

Gul-1C1A9457-597x609-1

Interesse in uitvoerend facilitair personeel?

Omdat HEYDAY zowel detacheert, als facilitaire operationele diensten levert, zijn wij als geen ander in staat op ook operationele mensen te detacheren. 

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op

Neem contact op