<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Young
professionals

Trekt jouw bedrijf veelbelovende talenten aan?

Ze brengen een flinke dosis enthousiasme en energie met zich mee. Jouw organisatie profiteert van de nieuwste kennis en frisse inzichten. Daarnaast weten ze als geen ander hoe je een bedrijf aantrekkelijk kunt houden voor nog meer veelbelovende talenten. Maak kennis met onze bevlogen young professionals!

Zet je organisatie op voorsprong

Hecht je net als wij veel waarde aan vooruitgang en ontwikkeling? Wil je samen met ons jonge ambitieuze mensen een droomstart van hun carrière geven? Zet je bedrijf op voorsprong met deze enthousiaste nieuwe medewerkers.

We realiseren ons steeds beter dat we ons geluk en beste prestaties bereiken in een gezonde en duurzame omgeving. Jij wilt een vitaal werkklimaat dat aantrekkelijk is voor talentvolle professionals.

HEYDAY maakt deze ambitie binnen jouw organisatie levend door er de juiste mensen aan te verbinden. Dit noemen wij duurzaam faciliteren!

Team-602x609

Waarom een young professional van HEYDAY in het team?

De jeugd heeft te toekomst: young professionals zijn het vliegwiel achter kennisdelen binnen elke organisatie. 

Snelle leerlingen: Young professionals leren snel vanuit een intrinsieke motivatie om zichzelf te willen ontwikkelen en te verbeteren. Door van elkaar te leren wordt een hele organisatie sterker.
Open voor vernieuwing: Young professionals zijn enthousiast bij veranderingen en vernieuwingen. Ze hebben een open mindset en denken flexibel en creatief mee.
Geloof en vertrouwen: Young professionals hebben een ‘can-do-mentaliteit’. Ze focussen op hun sterke punten en geven zo het beste van zichzelf aan een organisatie.
Gunstig voor een werkgever: Een young professional werkt in een traineeship en dus tegen aantrekkelijke tarieven.

Ondersteuning door experts: De young professionals van HEYDAY worden altijd gesteund door één van onze senior professionals. Deze experts denken en werken actief mee met de young professionals en komen ook graag bij jouw organisatie langs.  

Behoefte aan een frisse wind in jouw organisatie?

Dan is één van onze young professionals een aanwinst voor jouw team. Wil je meer weten over hoe onze young professionals uw organisatie vooruit kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op