<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Flexibele
facilitaire schil


Continuïteit, het hele jaar door

Veel organisaties hebben de facilitaire taken ondergebracht bij medewerkers die ook andere taken en verantwoordelijkheden hebben. Een groot gedeelte van de tijd loopt dit prima, totdat er ziekte is of interne projecten prioriteit krijgen. Zulke projecten kunnen bijvoorbeeld interne verhuizingen of inkoop trajecten (ICT, Telefonie, meubilair, etc.) zijn. Om ervoor te zorgen dat ook de andere werkzaamheden naar behoren doorlopen kun je terugvallen op de flexibele schil van HEYDAY.

Op operationeel, tactisch en strategisch niveau

Flexwerkers zijn inzetbaar op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Wij beschikken binnen onze organisatie over ervaren projectmanagers die meerdere projecten tegelijkertijd kunnen regisseren, om je zo te ondersteunen bij interne faciltaire projecten.

Ze worden ondersteund door ons ervaren middelmanagement, die voor onze klanten de dienstverlening optimaliseren en beheren. Echter ligt onze kracht ook in het plaatsen van de juiste operationeel facilitair medewerkers, die allen bij ons in dienst zijn.

A3A2375-602x609-1
Gul-1C1A9690-597x609

Ingewerkte pool van medewerkers

Zowel voor receptiediensten als huismeesterdiensten en alles daartussenin, hebben wij een flexpool van enthousiaste en bekwame medewerkers. Indien je behoefte hebt aan een flexibele facilitaire schil, dan werken we minimaal twee medewerkers in op de functie.

  • Multidisciplinair inzetbaar: We streven ernaar om onze medewerkers multidisciplinair op te leiden en in te zetten. Zo blijven onze medewerkers continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het facilitaire spectrum.
  • Landelijke dekking: HEYDAY is actief in heel Nederland en in staat om op landelijk niveau dekking te leveren. In gevallen waarbij een hoge afname zal plaatsvinden, werven wij extra medewerkers in de regio en laten die meedraaien in onze flexpool.

Op deze wijze kunnen wij altijd tijdig schakelen en voorzien in de aanvraag. Uiteraard kunnen we je ook volledig ontzorgen

 

Verlengstuk van uw organisatie

Ben je op zoek naar een ervaren facilitaire partner die kan optreden als verlengstuk van jouw organisatie, dan gaan wij graag met je in gesprek. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en groot MKB. HEYDAY is dé facilitaire partner die de nadruk legt op hospitality binnen haar dienstverlening. Wij zoeken actief naar verbinding binnen het facilitaire werkveld, in co-creatie met onze opdrachtgevers, om te komen tot de meest ultieme vorm van dienstverlening. Hierbij is ons doel: één team, één taak, met één uitstraling.

Ultieme gastvrijheidsbeleving is de kunst van het overtreffen van de verwachtingen. Oog voor detail, omdat juist de kleine, onverwachte zaken blijven hangen in de herinnering en de beleving van medewerkers. Zo dragen wij bij aan een unieke en gastvrije (werk)omgeving op locatie.

 

7.iBASX-597x609

Wil je meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe we kunnen helpen met onze flexibele facilitaire schil?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op