<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Executive
search

Discretie op het hoogste niveau

Voor de hogere management- en directiefuncties op het gebied van Facility, HRM, Inkoop, Financiën en ICT biedt HEYDAY de mogelijkheid voor een executive search. Als onafhankelijk adviseur maken wij de perfecte match tussen vraag en aanbod. Door onze pro-actieve houding breiden we ons netwerk dagelijks uit. Inmiddels beschikken we over een groot landelijk netwerk en kennen we de regionale markt als geen ander.

Snel de beste kandidaten vinden

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een landelijk actief netwerk met managementprofessionals. Hierdoor vinden we snel de beste kandidaten op een gepaste en discrete manier.

HEYDAY wil duurzaam faciliteren. Dit betekent dat wij hechte relaties aangaan, waarin we precies aanvoelen wat we kunnen betekenen. Wij hebben een goed oog en zesde zintuig voor de perfecte match opdrachtgever en kandidaat.

  • Een groot netwerk van managementprofessionals
  • Beproefde wervingsmethoden
A3A1818-602x609-1

De juiste match tussen vraag en aanbod

Of er nu sprake is van een markt, waarin schaarste heerst aan professionals of dat we moeten reageren op de vergrijzing: HEYDAY weet het antwoord op deze vraagstukken.


Onderscheidend in expertise

Onze executive search professionals hebben een achtergrond of opleiding in arbeidsbemiddeling. Vanuit die expertise ondersteunen zij gedurende het gehele traject: van advisering tot executive search en van coaching tot evaluatie.

Wie bemiddelen professionals in alle denkbare facilitaire werkgebieden. Zo staan we in contact met overheden, bedrijfsleven en non-profit organisaties. Geheel vrijblijvend adviseren én onderzoeken we welke wijze van executive search aansluit bij jouw vraagstuk.


Hoe werken wij?

Zowel de wensen van de opdrachtgever als van de professional staan in onze werkwijze centraal. Elke opdracht is dan ook maatwerk. Samen met de opdrachtgever bepalen we de juiste wervingsstrategie. Ons netwerk is daarbij vaak doorslaggevend.

Hierbij kijken wij kritisch naar wie er binnen het bedrijf, de afdeling en de bedrijfscultuur past. Kwaliteit en efficiency staan voorop. In onze werkwijze hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke contactmomenten, om wensen concreet te maken en deze passend in te vullen.

 

 

Op zoek naar de best passende professional?

Dan gaan we graag voor je aan de slag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over onze mogelijkheden voor een executive search die past bij jouw organisatie.

Neem contact op