<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Detachering

Wij doen goed werk, als jij trots bent op je nieuwe collega

Facilitaire vraagstukken op korte termijn efficiënt oplossen? Dan biedt detachering uitkomst. Je beschikt direct over een professional die resultaatgericht aan de slag gaat en een verfrissing is binnen het team. We weten snel de juiste facilitaire specialist of allrounder te koppelen aan de behoefte(s) van jouw organisatie. We leveren kwaliteitsoplossingen door professionele mensen: specialisten of allrounders op het gebied van Facility, HRM, Inkoop, Financiën en ICT. 

Snel de juiste specialist koppelen 

HEYDAY kan snel de juiste facilitaire specialist of allrounder koppelen aan jouw behoefte. Denk aan verandermanagers, programmamanagers en leidinggevenden op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Onze medewerkers zijn harde werkers die doelgericht, maar met gevoel voor realiteit, invulling geven aan problemen of uitdagingen. Ze beschikken over een goed ontwikkeld aanpassingsvermogen, zijn empatisch sterk en intrinsiek gemotiveerd om kennis over te dragen.

  • Geen zakelijke risico’s
  • Snelle en adequate kwaliteitsoplossing
  • HBO en academisch geschoolde professionals

 

A3A2802-602x609-2

Op korte termijn een specialist of allrounder nodig?

We leveren kwaliteitsoplossingen door professionele mensen: specialisten of allrounders op het gebied van Facility, HRM, Inkoop, Financiën en ICT. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op