<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Detachering  

Van allrounders tot specialisten in de facilitaire markt

HEYDAY is al jaren actief op de facilitaire detacheringsmarkt. We hebben zowel allroundmedewerkers als specialisten beschikbaar. Met ervaring in zowel de publieke als commerciele sector zijn wij bekend met verschillende culturen en maken we de match met onze mensen. Onze medewerkers zijn harde werkers en werken doelgericht. Ze beschikken over een goed ontwikkeld aanpassingsvermogen, zijn empatisch sterk en zijn intrinsiek gemotiveerd om kennis over te dragen.

Werving & selectie

Door beproefde werving- en selectieprocedures en ons omvangrijke netwerk, verbinden we je snel met een passende professional. Elke functie vereist specifieke talenten, dat maakt elke zoektocht uniek. 

HEYDAY onderscheidt samen met jou de echte aanwinsten voor jouw organisatie.

Ontdek meer
Trots-3037-602x609-1
HEYDAY-4-28-597x609

Executive search

Voor de hogere management- en directiefuncties biedt HEYDAY de mogelijkheid voor een executive search.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot en actief netwerk met managementprofessionals. Hierdoor vinden we snel de beste kandidaten op een gepaste en discrete manier.

Ontdek meer

Detachering

Facilitaire vraagstukken op korte termijn efficiënt oplossen? Dan biedt detachering uitkomst. Je beschikt direct over een professional die resultaatgericht aan de slag gaat en een verfrissing is binnen het team. 

HEYDAY maakt snel de koppeling tussen de juiste facilitaire specialist of allrounder en de behoefte van jouw organisatie.

Ontdek meer
Gul-1C1A9362-597x609
TROTS-2208-Trots-5288-597x609

Young professionals

Trekt jouw bedrijf veelbelovende talenten aan? 

Ze brengen een flinke dosis enthousiasme en energie met zich mee. Jouw bedrijf profiteert van de nieuwste kennis en frisse inzichten. Daarnaast weten ze als geen ander hoe je het bedrijf aantrekkelijk kunt houden voor nog meer veelbelovende talenten.

Ontdek meer

Neem voor meer informatie contact op

Meer weten over de dienstverlening die we kunnen leveren op het gebied van detachering?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op