<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Workplace Management

We creëren een werkomgeving waar jij blij van wordt

Het is onze missie om mensen blij en gebouwen beter te maken. Daarom kijken we bij het inrichten van werkplekconcepten altijd naar de behoefte van de mens. Een medewerker kan alleen goed presteren als hij zich lekker en vitaal voelt in een ruimte. Ook denkt een medewerker vandaag de dag niet alleen aan zijn prestaties, maar ook zeker aan eigen gezondheid en welzijn bij de keuze voor een werkgever. Een werkplekconcept heeft invloed op al die ambities.

Door op een eigenzinnige, open en innovatieve manier naar Workplace Management te kijken, creëren wij een werkplekconcept dat
optimaal aansluit bij de behoeften van medewerkers. En stimuleren we hun productiviteit, creativiteit en werkgeluk.

Organisaties begeleiden naar een nieuwe werkomgeving door Workplace Management

Het is onze ambitie om gezonde werk- en verblijfomgevingen te realiseren. Dit start bij ons team Workplace Management met het formuleren van een visie over hoe jouw organisatie wil werken. Het vormt de basis voor de inrichting van de kantooromgeving en de faciliteiten (bricks), de ICT-systemen en -voorzieningen (bytes) en de cultuur en het gedrag (behavior), waarbij de gebruikers altijd centraal staan. We benaderen deze aanpak daarom altijd integraal.

We adviseren en begeleiden organisaties naar nieuwe werkomgeving, onder meer gebaseerd op Het Nieuwe Werken (HNW), activiteitgerelateerd werken (AGW) of tijd- en plaatsonafhankelijk werken (TPAW). Binnen het team Workplace Management beschikken we over een groep specialisten die niet alleen kennis en ervaring heeft met de ontwikkeling van een nieuwe werkomgeving, maar ook met facility management, huisvesting, communicatie, organisatiekunde, change management, duurzaamheid en hospitality.

A3A2375-597x609

Richt de werkomgeving in op basis van Workplace Management van HEYDAY

De mens staat centraal bij het uitwerken van onze werkplekconcepten. We helpen onder meer met:

Analyseren van de huidige situatie: Een nieuw werkplekconcept begint met een goede analyse van de huidige situatie. Op basis van een bezettingsgraadmeting, AGW-analyse, meubilairanalyse & inventarisatie of een FWR-analyse brengen we dit in kaart.

Strategische communicatie: Communicatie is essentieel voor het creëren van draagvlak binnen een organisatie. We helpen bij het op de juiste wijze overbrengen van de juiste informatie, bijvoorbeeld met behulp van presentaties voor het MT, zeepkist-sessies, nieuwsbrieven, infographics, filmpjes, etc.

Ontwikkelen van visie en uitgangspunten: Een visie is de sleutel tot een nieuwe werkomgeving. Dit vertalen we naar een nieuw concept, bijvoorbeeld op basis van tijd- en plaatsonafhankelijk werken

Het voorbereiden en meenemen van de medewerkers: Medewerkers staan centraal in onze concepten. Daarom betrekken wij hen altijd bij veranderingen. Bijvoorbeeld door het spelen van ons Werkplekspel of het organiseren van een inspiratiebezoek om te ‘gluren bij te buren’ en daarvan te leren.

Opstellen van een programma van eisen: We helpen bij het opstellen van een functioneel programma van eisen bijvoorbeeld voor het implementeren van een vlekken- of inrichtingsplan.

Tips & tricks: We organiseren verschillende soorten informatieve- en strategische sessies waarin we onze kennis en kunde delen. Bijvoorbeeld het AGW-café waarbij we tips en tricks delen over Activiteit Gericht Werken.

Advies & beheer: We adviseren over het managen, realiseren en beheren van een nieuwe werkomgeving of helpen bij de evaluatie ervan.

Zorgen voor de juiste werkplek voor je medewerkers? 

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een nieuw werkplekconcept of het realiseren van een gezonde werk- en verblijfsomgeving?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op