<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Vastgoedadvies

Vastberaden koers kiezen voor binnen- en buitenkant

Onze adviseurs en managers hebben een passie om de volledige potentie van gebouwen te ontdekken en te benutten. Onze belofte: we gaan voor duurzame resultaten! Duurzame prestaties maken we zichtbaar, zodat medewerkers, klanten en bezoekers verzekerd zijn van een verantwoorde, veilige en gezonde omgeving.
 
Dit betekent dat we in onze huisvestingsprojecten onder andere gebruik maken van de BREEAM-NL methode en de Well Building Standard. Onze focus ligt op duurzaam rendement, optimale benutting van gebouw en voorzieningen en maximale gebruikerstevredenheid.

Advies over complexe vastgoed- en huisvestingsvraagstukken

Vastgoed- en huisvestingsvraagstukken zijn vaak complex. De manier waarop we gebouwen gebruiken verandert snel. We adviseren over goede sturingselementen. Ook vertalen we vastgoedvisies naar concrete meerjarige vastgoedplannen.

Hierin monitoren we inkomsten, budget en uitgaven aan de hand van exploitatieprognoses. In onze adviezen nemen wij ruimtelijke, functionele, esthetische, technische en de financiële mogelijkheden onder de loep.

HEYDAY-2-780-602x609

 Organisatiedoelen vertalen naar een passende huisvestingsvisie

We beantwoorden vastgoed- en huisvestingsvragen op tactisch en strategisch niveau. We bieden daarbij een breed scala aan huisvestingoplossingen. Zo ontwikkelden we een analyse waarbij we op strategisch niveau kunnen adviseren welke rol huisvesting zou moeten spelen in jouw bedrijfskoers. Door onze strategische sessies vertalen we organisatiedoelen naar een passende huisvestingsvisie.

Het bepalen van de huisvestings- en
vastgoedstrategie

Het aanreiken van instrumenten voor het managen van huisvesting

Het ontwikkelen van strategieën voor exploitaties
en PPS-constructies

Het opstellen van een roadmap voor huisvesting- en
facility management

Het ontzorgen bij nieuwbouw, renovatie en
herinrichting

Het maken en berekenen van huisvestingskostencalculaties

Neem voor meer informatie contact op

Zit je met vastgoed- en/of huisvestingsvragen op tactisch of strategisch niveau? We helpen graag met een passend advies.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op