<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Trainingen

Houd jezelf én je talenten in topconditie

De wereld verandert. Dat zet onze banen in beweging. Nieuwe jobs ontstaan en organisaties transformeren. Dat merken we bij HEYDAY ook. Facilitaire organisaties worden High Level Service-organisaties. Van facilitaire professionals wordt veel verwacht als het gaat om het creëren van inspirerende werkplekken, gastvrije beleving en optimale bedrijfsprocessen.

Blijf voorbereid op de toekomst

De HEYDAY Academy biedt organisaties en hun medewerkers handvatten om beter voorbereid te zijn op de toekomst. Dit doen we met trainingen en opleidingen gericht op vaardigheden die steeds meer centraal komen te staan in elke organisatie.

HEYDAY Academy werkt in deze trainingen samen met Bureau HTM. Dit bureau houdt zich bezig met Human Talent Management. Door anders te denken en te doen, helpen we samen medewerkers om steeds hun eigen handelen ter discussie te stellen. Het is ons doel om een persoonlijke ontwikkeling in gang te zetten die ervoor zorgt dat medewerkers zich sterker, vaardiger en gelukkiger voelen.

A3A2267-597x609
Gul-1C1A9199-597x609-1

Onze trainingen

Wij geloven in de kracht van mensen. Neem regie over jouw persoonlijke ontwikkeling en bepaal zo je eigen koers. Houd jezelf en jouw talenten in topconditie. Dat is wat organisaties vandaag de dag verwachten. Blijf investeren in jezelf.

Wij hebben drie standaard groepstrainingen ontwikkeld voor facilitair medewerkers, coördinatoren, receptionistes, gastheren & gastvrouwen en huismeesters:

Naast de hierboven genoemde trainingen bieden wij ook maatwerk trainingen aan op het gebied van duurzaamheid, hospitality of Facility Management. Deze trainingen verzorgen wij ook op locatie.

Wil jij toekomstbestendig blijven?

Dan is het volgen van één van onze trainingen iets voor jou! We helpen graag om jouw persoonlijke ontwikkeling in gang te zetten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op