<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Workplace
programma

Het is ons doel om een werkomgeving te creëren waar jij blij van wordt

HEYDAY kijkt bij werkplekconcepten altijd naar de mens. De medewerker kan alleen goed presteren als zijn gezondheid en welzijn ook goed zijn. De medewerker van vandaag werkt niet alleen aan prestaties, maar zeker ook aan eigen gezondheid en welzijn. Nieuwe werkplekconcepten kunnen bijdragen aan al die ambities.

Een werkplekconcept rendeert vooral als alles optimaal op elkaar is afgestemd

Een werkplekconcept zoals Het Nieuwe Werken maakt het werken tijd- en plaats onafhankelijk. Het concept wordt daarin ondersteund door de laatste technologische ontwikkelingen. Een werkplekconcept rendeert optimaal als de organisatie, ICT en de huisvesting op elkaar zijn afgestemd. Bij de implementatie van nieuwe werkplekconcepten moeten de ondersteunende facilitaire en logistieke processen opnieuw tegen het licht worden gehouden.

HEYDAY start door het workplace programma met de formulering van een visie over hoe de organisatie wil werken. Dit vormt de basis voor de inrichting van de kantooromgeving. Wat is bijvoorbeeld de verhouding tussen vaste werkplekken en flexwerkplekken? Wat is de behoefte aan overlegplekken of vergaderruimtes? HEYDAY combineert kennis en kunde op het gebied van organisatiekunde, huisvesting en facility management.

Blije mensen-602x609

Stel een workplace programma op met behulp van HEYDAY

De mens staat centraal bij het uitwerken van onze werkplekconcepten. 
Maak kennis met onze services:
Opstellen visie en uitgangspunten: Een visie is de sleutel tot een nieuwe werkomgeving. Dit vertalen we naar een nieuw concept, bijvoorbeeld op basis van Het Nieuwe Werken of het uitvoeren van een ABW-monitor.

Gluren bij de buren: We organiseren met enige regelmaat inspiratiebezoeken. Het is goed om bij vakgenoten op bezoek te gaan en te kijken hoe zij zaken hebben georganiseerd en ingericht, zodat je daar van kunt leren.

Opstellen van een functioneel programma: We helpen bij het opstellen van een functioneel programma van eisen bijvoorbeeld voor het implementeren van een vlekken- of inrichtingsplan.

Tips & trucs: We organiseren verschillende soorten informatieve- en strategische sessies waar we onze kennis en kunde delen. Een mooi voorbeeld is het AGW-café waarbij we tips en trucs delen over Activiteit Gericht Werken.

Strategische communicatie: Communicatie is essentieel voor het creëren van draagvlak binnen een organisatie. We helpen bij het overbrengen van de juiste informatie, bijvoorbeeld met behulp van presentaties voor het MT, afdelingsoverleggen, zeepkist-sessies, nieuwsbrieven, infographics, filmpjes, etc.

Advies & beheer: We adviseren over het managen, realiseren en beheren van een nieuwe werkomgeving of helpen bij de evaluatie ervan.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over ons Workplace Programma of hoe we u kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op