<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Programmamanagement

Talentontwikkeling en technologische vooruitgang

Werken waar, wanneer en hoe je dat wilt: dat is in het kort tijd- en onafhankelijk werken (TPAW). Vroeger ook wel Het Nieuwe Werken (HNW) genoemd. TPAW zorgt ervoor dat we slimmer en effectiever zijn, onder meer door de toepassing van nieuwe technologieën en nieuwe vormen van samenwerking. TPAW maakt het mogelijk om flexibeler te werken met meer zelfstandigheid. Hierdoor kun je beter bepalen hoe je je werk effectiever, efficiënter en -  niet onbelangrijk - plezieriger invult.

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken vraagt om brede sturing en strategische borging

Er ontstaat steeds minder hierarchie en meer eigen verantwoordelijkheid. Ontwikkeling en implementatie van tijd-en plaatsonafhankelijk werken vraagt om een bredere sturing en strategische borging. De aansluiting tussen mens, ICT en huisvesting bepaalt in belangrijke mate het resultaat. Programmamanagement van HEYDAY biedt hierbij de oplossing.

Wij zijn een duurzame partner bij:

  • Het opzetten van het veranderplan van tijd- en plaatsonafhankelijk werken
  • Het opzetten en aansturen van een interdisciplinair programmateam
  • Het zijn van een linking-pin tussen directie en programmateam
  • Het ontwikkelen van een strategisch huisvestingsplan
A3A1829-602x609-1

Klinkt flexibiliteit als muziek in de oren?

Dan is Het Nieuwe Werken een goed werkconcept voor jouw organisatie. Meer weten over ons programmamanagement en hoe we u kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op