Kantoor
inrichten

We creëren een werkomgeving waar jij blij van wordt

Het is onze missie om mensen blij en gebouwen beter te maken. Daarom kijken we bij het inrichten van werkplekconcepten altijd naar de behoefte van de mens. Een medewerker kan alleen goed presteren als hij zich lekker en vitaal voelt in een ruimte. Ook denkt een medewerker vandaag de dag niet alleen aan zijn prestaties, maar ook zeker aan eigen gezondheid en welzijn bij de keuze voor een werkgever.

Organisaties begeleiden naar een nieuwe werkomgeving

Het is onze ambitie om gezonde werk- en verblijfomgevingen te realiseren. Dit start bij onze tak Workplace Management met het formuleren van een visie over hoe organisaties willen werken. Dit vormt de basis voor de inrichting van de kantooromgeving en de faciliteiten (bricks), de ICT-systemen en voorzieningen (bytes) en de cultuur en het gedrag (behavior) binnen een organisatie, waarbij de gebruikers altijd centraal staan. We benaderen deze aanpak daarom altijd integraal.

We adviseren en begeleiden organisaties die een nieuwe werkomgeving willen invoeren, onder meer gebaseerd op Activity Based Working of Het Nieuwe Werken. Binnen de expertise Workplace Management beschikken we over een groep specialisten die niet alleen kennis en ervaring hebben met facilitair management en huisvesting, maar ook met communicatie, bedrijfskunde, change management en hospitality.

 

A3A2375-597x609

Richt het kantoor in met behulp van HEYDAY

De mens staat centraal bij het uitwerken van onze werkplekconcepten. Maak kennis met onze services:

Opstellen visie en uitgangspunten: Een visie is de sleutel tot een nieuwe werkomgeving. Dit vertalen we naar een nieuw concept, bijvoorbeeld op basis van Het Nieuwe Werken of het uitvoeren van een ABW-monitor.

Gluren bij de buren: We organiseren met enige regelmaat inspiratiebezoeken. Het is goed om bij vakgenoten op bezoek te gaan en te kijken hoe zij zaken hebben georganiseerd en ingericht, zodat je daar van kunt leren.

Opstellen van een functioneel programma: We helpen bij het opstellen van een functioneel programma van eisen bijvoorbeeld voor het implementeren van een vlekken- of inrichtingsplan.

Tips & trucs: We organiseren verschillende soorten informatieve- en strategische sessies waar we onze kennis en kunde delen. Een mooi voorbeeld is het AGW-café waarbij we tips en trucs delen over Activiteit Gericht Werken.

Strategische communicatie: Communicatie is essentieel voor het creëren van draagvlak binnen een organisatie. We helpen bij het overbrengen van de juiste informatie, bijvoorbeeld met behulp van presentaties voor het MT, afdelingsoverleggen, zeepkist-sessies, nieuwsbrieven, infographics, filmpjes, etc.

Advies & beheer: We adviseren over het managen, realiseren en beheren van een nieuwe werkomgeving of helpen bij de evaluatie ervan.

Zorgen voor de juiste werkplek voor je medewerkers? 

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een nieuw werkplekconcept of het realiseren van een gezonde werk- en verblijfsomgeving?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op