<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
1.HEYDAY_consultancy-15-min

Gratis brainstorm: Hoe ziet de toekomstige werkomgeving van jouw organisatie eruit?

Ontdek de impact van het coronavirus en andere ontwikkelingen op de werkomgeving

De ideale werkomgeving ziet er, mede door de uitbraak van het coronavirus, voor jouw organisatie anders uit dan een paar jaar geleden. Toch is het als organisatie belangrijk om hierover na te denken.
 
Een aantal zaken zijn al duidelijk: het thuiswerken zal nog even blijven en de vraag naar flexibiliteit — als het gaat om de manier van werken, beschikbare ruimte, faciliteiten en contracten — neemt toe. De toekomst vraagt om een hybride werkcultuur waarin de behoeften van de medewerkers en het type werkt centraal staan. Maar wat betekent dit voor jouw organisatie?
 
De werkomgeving van de toekomst past bij de visie en ambitie van een organisatie én speelt in op de veranderende wereld om ons heen. Wil je weten welke veranderingen noodzakelijk zijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Door middel van een gratis brainstorm helpen we je graag op weg — vul geheel vrijblijvend het formulier in en we nemen contact met je op.
 

Als organisatie moet je nadenken over:

  • Kantoorhuisvesting
  • Thuiswerken
  • Facilitaire services
  • Een hybride werkcultuur