<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Cases

Gastvrije ontvangst bij Woonplus Schiedam


Woonplus is een vastgoed-/woningbouworganisatie in Schiedam. Klanten van Woonplus zijn huurders, kopers, gemeente en organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg. 
Woonplus was op zoek naar een professionele invulling van de traditionele receptiefunctie die voorheen in eigen beheer was. Daarnaast zocht Woonplus een totaal hospitality concept voor het gastvrij en ordelijk ontvangen van huurders tijdens het dagelijkse inloopspreekuur.

HEYDAY verzorgt sinds 1 april 2012 de receptiediensten bij Woonplus. Ze biedt klanten en zakelijke contacten een gastvrije ontvangst, handelt inkomend telefoonverkeer af, beantwoording, houdt toezicht op de in- en uitloop van bezoekers en doet de bezoekersregistratie. Bovendien is de receptionist het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en draagt deze zorg voor de veiligheid van de bezoekers.

Binnen het hospitality concept werkt HEYDAY met gastvrouwen die tijdens het dagelijkse inloopspreekuur bezoekers verwelkomen en naar de juiste balie verwijzen. Daarnaast voorzien ze bezoekers van koffie en thee.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday