<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Cases

Hospitality Professionals bij Van Wijnen Groep


Van Wijnen is één van de grotere bouw- en projectontwikkelings-ondernemingen van Nederland. De kernactiviteiten zijn nieuwbouw, verbouw, onderhoud en beheer. De groep voert deze uit voor alle denkbare gebouwen: van woningen, scholen en zorgcomplexen tot winkelcentra en sport- en recreatieaccommodaties. Van Wijnen richt zich op zowel grote als kleine projecten en telt 25 vestigingen van zelfstandige ondernemingen, verspreid over het hele land.

Voor de regiokantoren in Hoofdorp, Stolwijk en Dordrecht en het hoofdkantoor in Baarn was Van Wijnen op zoek naar continuïteit in de hospitality- en ontvangstdienstverlening. Daarnaast maakten ook professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers deel uit van de opdracht van Van Wijnen.

HEYDAY levert bij deze locaties een hospitality concept, waarbinnen de receptiediensten volledig of gedeeltelijk zijn uitbesteed. De continuïteit van de dienstverlening is gegarandeerd, ook bij afwezigheid van de eigen hospitality medewerkers van Van Wijnen. Naast het verzorgen van het telefoonverkeer, zorgt het team van HEYDAY voor een ontvangst op maat van de diverse bezoekers, draagt zorg voor de bestellingen zoals lunches, traktaties en bloemen en levert administratieve ondersteuning bij het opstellen van verzendbrieven, offertes en facturaties. Kortom een veelzijdige allround hospitality functie om Van Wijnen zoveel mogelijk te ontzorgen!

Marion van der Linden is namens HEYDAY Host bij bouwbedrijf Van Wijnen, ze is erg attent: “Dat ben ik privé ook, ik vergeet niemands verjaardag. Het is een kleine moeite, maar het levert veel waardering op.” Lees hier haar hele verhaal. 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday