<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Cases

SABIC focust zich volledig op de core business


SABIC, een internationaal petrochemisch bedrijf, wilde op de site in Bergen op Zoom meer focussen op de core business. Voor de facilitaire organisatie betekende dit meer aandacht voor de ruim 200 contracten rondom de productie en het loslaten van de contracten rondom de soft services. Voor diensten zoals catering, receptie, telefonie, security, schoonmaak, terrein- en tuinonderhoud, repro en archivering en de handyman-diensten moesten ze een passende facility management oplossing vinden.

De uitdaging was om een geschikte regiepartner te vinden voor de soft services, die kan voldoen aan de enorme focus op veiligheid binnen alle segmenten. Voor SABIC is het essentieel dat iedereen weer net zo gezond naar huis gaat als dat hij of zij is gekomen.

“De inkoop, het monitoren van de KPI’s en de periodieke meetings voor de soft services waren tijdrovende onderdelen van de werkzaamheden. Bovendien waren er op de site, met een historie van 47 jaar, een aantal zaken die niet helemaal meer logisch zijn en aansluiten bij de wensen en behoeften” aldus Johan van den Eijnden, Specialty Service Manager bij SABIC.

Erik Koeman, Senior Manager Procurement Europe bij SABIC vult aan: “We wilden ons focussen op onze core business en de primaire processen. Het is een strategische keuze om de aansturing van ondersteunende diensten uit te besteden aan een professionele partij. HEYDAY kwam uit de tender naar voren als de beste marktpartij om onze facilitaire dienstverlening over te nemen en verder te optimaliseren.”

De keuze voor HEYDAY als facilitaire partner bleek de juiste aanpak te zijn om de dienstverlening verder te optimaliseren, de veiligheid te waarborgen en de organisatie efficiënter in te richten. Nieuwsgierig? Download hier de case study en lees het hele verhaal.

New call-to-action

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday