<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Cases

Handyman en huismeester-diensten bij Gemeente Zwolle


Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel. De gemeente telt 126.641 inwoners en is daarmee de negentiende gemeente van Nederland.De gemeente Zwolle was op zoek naar continuïteit van de dienstverlening en het behoud én verbetering van de kwaliteit. Daarnaast wilde ze dat er aantoonbare efficiencyslagen werden gemaakt.


Voor de gemeente Zwolle verzorgt HEYDAY de bode- en handymandiensten op de locaties Stadskantoor, Werkplein De Lure en de brandweerkazernes aan de Marsweg en de Middelweg. Het betreft operationele ondersteuning voor alle in- en externe klanten. De ‘housekeepers’, zoals ze binnen de Gemeente Zwolle worden genoemd, worden aangestuurd vanuit de afdeling Advies & Faciliteiten.

De housekeepers zijn binnen de gemeente het gezicht van de facilitaire organisatie en ondervangen alle klachten, wensen, informatieaanvragen en serviceverzoeken in het huishouden van de Gemeente Zwolle. Daarnaast ondersteunen ze volgens bodediensten bij huwelijken op interne en externe locaties. Het is een flexibele groep collega’s die op elke werklocatie voor de gemeente als housekeeper kan functioneren. Ze weten hospitalitymanagement en hostmanship te vertalen naar de operationele dienstverlening.

De housekeepers zetten zich in voor continuïteit van de dienstverlening en het behoud én verbetering van de kwaliteit en aantoonbare efficiencyslagen. Zo heeft HEYDAY al na het eerste jaar 5% meer dienstverlening kunnen bieden binnen de vastgestelde tijdskaders, en dit met dezelfde -al dan niet hogere- kwaliteit van dienstverlening. 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday