<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Zakelijke
dienstverlening

Schenk volledige aandacht aan de core business

Als een ondernemer zijn volledige aandacht met een gerust hart schenkt aan de core business van het bedrijf, doen wij ons werk goed. HEYDAY investeert in bedrijven. Dit doen we door processen en ambities te doorgronden en de medewerkers en hun talenten te leren kennen. Pas dan adviseren we over facilitaire processen en bieden we onze zakelijke dienstverlening.

Snelle, efficiënte en kwaliteitsgerichte dienstverlening

Onze core business zijn de facilitaire vraagstukken van bedrijven. Er worden hoge eisen gesteld aan de facilitaire diensten omdat deze effect hebben op het kwaliteitsimago van het bedrijf. Daarnaast wil een bedrijf efficiënt, transparant en flexibel inspelen op de markt.

HEYDAY richt de facilitaire organisatie daarop in en voelt zich verantwoordelijk voor een snelle, efficiënte en kwaliteitsgerichte dienstverlening.

HEYDAY levert ‘value for money’ bij:

  • De inrichting van de facilitaire organisatie
  • De bemensing van operationele services zoals ontvangst services, facilitaire services (huismeesterdienst en servicedesk) en huisvesting services (technische medewerker en handyman).
HEYDAY-4-28-597x609

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op