<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Expertise

Breed actief in de samenleving om het verschil te maken

Onze aanpak kenmerkt zich door aandacht voor de specifieke trends, ontwikkelingen en wensen van de betreffende branche.
Hierin investeren wij continu tijd en energie. HEYDAY is, naast onderstaande opsomming, ook de partner in strategie en uitvoering van facilitaire diensten voor onder meer woningbouw, laboratoria, verenigingen en stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Onze branches

Zakelijke dienstverlening: Als een ondernemer zijn volledige aandacht met een gerust hart schenkt aan de core business van het bedrijf, doen wij ons werk goed. HEYDAY investeert in bedrijven. Dit doen we door processen en ambities te doorgronden en de medewerkers en hun talenten te leren kennen. Pas dan adviseren we over facilitaire processen en bieden we onze zakelijke dienstverlening.
Industrie: Organisaties binnen de nutssector leveren strategisch belangrijke diensten en producten. Zaken die we eigenlijk als vanzelfsprekend beschouwen, zoals gas, water en licht. Maar ook de post, het openbaar vervoer en telefonie. HEYDAY levert graag een bijdrage aan deze industrieën om te zorgen dat zij hun services continu kunnen waarmaken
(Semi) overheid: Wij ondersteunen overheidsorganisaties die zich sterk maken voor een betere maatschappij. Van nature past die ambitie goed bij HEYDAY. Ons doel is overheidsgebouwen voorzien van een steeds efficiëntere inrichting, waarbij de burger beter en doeltreffender geholpen wordt en waar samenwerkingspartners zich welkom voelen. Samen werken aan een duurzame leefomgeving waarin we wonen, werken en recreëren.

Zorg: Onze facilitaire adviezen, diensten en producten hebben direct invloed op de beleving van patiënten en bezoekers van ziekenhuizen en andere zorgcentra. Dat is een grote verantwoordelijkheid die we met trots nemen. Een veranderende zorgvraag vraagt om andere zorgconcepten. HEYDAY werkt bevlogen mee aan dit maatschappelijke vraagstuk. Gezondheid en welzijn verbeteren is onze dagelijkse missie.

Onderwijs: In onze filosofie verkennen leerlingen en studenten hun talenten het best in een inspirerende en uitdagende schoolomgeving. Onze slimme concepten voor schoolhuisvesting moeten prikkelen op kennis, technologisch en persoonlijk niveau. Dat vraagt om specialistisch advies en efficiënte ondersteunende facilitaire diensten.

Neem voor meer informatie contact op

Meer weten over onze facilitaire diensten en hoe we je kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op