<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Werken als Parkmanager bij Flight Forum: "Werkzaamheden in de buitenlucht gaan gewoon door"

Terug naar blog overzicht

21 april werd duidelijk dat we ons leven voorlopig nog op minimaal 1,5 meter van elkaar zullen leiden. En dat betekent in de praktijk dat ook ons werkende leven zich binnen de veilige muren van ons huis afspeelt. Op Flight Forum is het daarom nu erg stil. Panden zijn nagenoeg leeg. De rondes die Stefanie Luiken, namens HEYDAY Integrated actief als Parkmanager van Flight Forum, meerdere keren per week maakt, zien er nu dan ook een tikkeltje anders uit. Toch is er nog genoeg te doen! Ze schreef er een blog over.

stefanie-luiken

Als Parkmanager op Flight Forum houd ik me onder andere bezig met het onderhoud van de openbare ruimte en het parkeren. Normaal gesproken vanuit ons kantoor op Flight Forum, nu vanuit huis. Waar mijn dag eerder heel dynamisch was met afspraken met leveranciers en collega’s en ik me veelvuldig buiten op het park begaf is dat nu anders.

Ook nu maak ik minstens een keer per week en rondje op Flight Forum om de voortgang van ons vergroeningsproject op het kantorencluster te bekijken en om te zien hoe de omgeving er in deze stille tijden uit ziet. De natuur gaat gewoon door! Het park en de directe omgeving worden steeds groener. En omdat werkzaamheden in de buitenlucht gelukkig door kunnen gaan, voert onze groenleverancier alles volgens planning uit. Deze periode geeft ons ook meteen de kans om onderhoud uit te laten voeren waar normaal gesproken overlast van is.

Veiligheid is ook in deze tijd een prioriteit van Flight Forum. Daarom hebben we de surveillance rondes van onze beveiligingsdienst uitgebreid. En net als de meeste bedrijven in Nederland zijn ook wij voorbereidingen aan het treffen om te voldoen aan het ‘nieuwe normaal’ in de 1,5 meter samenleving. Zo treffen we bijvoorbeeld fysieke maatregelen in onze parkeergarage. Voor de op Flight Forum gevestigde bedrijven is de impact op hun kantooromgeving waarschijnlijk groter. Werkplekken, looproutes, catering faciliteiten en andere (facilitaire) diensten zullen anders worden ingericht. Best wel een uitdaging. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Een interessant whitepaper over dit onderwerp vind je hier

Met het team van Flight Forum werken we ook in deze tijden gewoon door om te zorgen dat Flight Forum toekomstbestendig is. Onze aanwezigheid is in deze tijd uiteraard voornamelijk digitaal, maar wat ons betreft niet minder. Onze community events vinden waar mogelijk digitaal plaats en onze nieuwsbrief en social mediakanalen zetten we in zoals je van ons gewend bent. We bereiden ons zo goed mogelijk voor op de toekomst.


Wil je ook aan de slag met het klaarmaken van jouw kantoor?
Het bewaren van 1,5 meter afstand heeft grote impact op de huisvesting van een organisatie en de werkomgeving. In dit whitepaper lichten we uit waar je zoal aan moet denken. Download het whitepaper hier.

New call-to-action

HEYDAY_integrated26
Picture of Stefanie Luiken

01-05-2020

Klantmanager voor Flight Forum bij HEYDAY